(Nidec) DC12V-24V vidinį rotorių brushless DC motor su pavara

(Nidec) DC12V-24V vidinį rotorių brushless DC motor su pavara

p182222

Nauja

Yra sandėlyje

€30.28 €24.22
Vnt.

Žymos: variklis nidec, stabdžių rotorius, MSI, kintamosios srovės variklių rotorių, dviračių rotoriaus, a1398 logic board, 24v brushless variklis, nidec, dc rotoriaus, 12v brushless dc motor.

Japonija (Nidec) vidinį rotorių brushless variklio, modelis: 27H060D180, vardinė įtampa variklio DC24V, taikomų įtampa yra DC12V-24V, ir atitinkamas greitis yra 2175 sūkių per minutę-4600 aps. / min.Ji gali veikti tik vienas rinkinys, nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis, bet starto linijos turi 10K rezistorius serija ir tada prie teigiamo poliaus.Ji turi ir avarinio stabdymo ir gali būti pirmyn ir atgal, bet ji nepalaiko PWM greičio kontrolės.

Pastaba: brushless DC varikliai, teigiamas ir neigiamas poliai negali būti atšauktas.Juodas laidas yra prijungtas prie teigiamo elektrodo ir baltos spalvos laidas yra prijungtas prie neigiamo elektrodo.Jei ryšys yra atstatomas, vairuotojo lenta gali būti sudegė.

Variklio ateina be vielos.Mes rasti paruoštą viela, kad atitiktų motorinių iš namų, todėl spalvos viela nesutampa terminalo apibrėžimas variklis.Apibrėžimas vielos negali būti nustatyta pagal spalva, vielos, tik kad švino Nustatyti apibrėžimo laidai, prašome atkreipti dėmesį, kad patvirtintumėte, kad teigiamas ir neigiamas poliai yra teisingi, prieš įjungdami maitinimą.

Švino vielos šis variklis yra 6 laidai.Kadangi varikliai yra visi be laidų, skaičius motors " yra ne didelė, o laidai negali būti pritaikytas.Jūs galite tik rungtynių šį variklis su " ready-made laidai, todėl tai negali būti apibrėžta spalvos laidai.Laidų metodas, elektros instaliacijos metodas turėtų būti nustatoma pagal užsakymą terminalai, prašome atkreipti dėmesį į pirkėjo, o draugai, don ' t make klaidą.

(Jeigu norite atsiųsti 10K rezistorių, atkreipkite dėmesį, aiškiai fotografuojant)

Laidų apibrėžimas:

Raudona linija: kryptis (CCW, kai kintama, NUOLATINĖ, kai prijungtas prie baltos linijos)

Juoda viela: teigiamas maitinimo šaltinis

Geltona linija: avarinis stop (sustabdyti, kai prijungtas prie mėlynos linijos, praeiti, kai sustabdytas)

Žalia linija: aš nežinau, tikslas, don ' t vielos jį į orą.

Blue line: start linijos (sustabdyti, kai laikinai sustabdyti, paleisti, kai styginių 10K rezistorius prijungtas prie teigiamo poliaus)

Balta viela: neigiamas polius maitinimo šaltinis

Šis variklis turėtų būti pagaminti pagal užsakymą, todėl jis negali būti matuojamas įprastiniais laidų metodai.Jos teigiamas ir neigiamas poliai yra ne greta laidai, ir jos avarinio stabdymo (geltonas laidas) turi būti prijungtas prie pradžios viela (mėlynas laidas).Mėlyna linija gali būti slėgio DC12V, todėl, jei jis naudojamas ne DC12V, jis gali veikti be serijos rezistorius ir prijunkite mėlyną liniją tiesiai į teigiamą polių, bet jei jis yra naudoti DC24V, tada mėlyna linija (užvedimo Laidus) 10K rezistorius turi būti prijungtas prie teigiamo poliaus.

Partijos varikliai yra visiškai naujas, iš esmės visi originalai, bet todėl, kad jie stock varikliai, išvaizdą, kai kurie varikliai yra šiek tiek silpnas, ne toks ryškus kaip tie tik iš gamyklos, prašome būkite atsargūs su draugais, kurie turi griežtai išvaizdos reikalavimai.

Variklio išorinis skersmuo: 49 MM

Variklis aukštis: 31.9 MM

Variklio veleno skersmuo: 3.15 MM

Išėjimo veleno ilgis: 14.5 MM

Svoris: 202 g

DC12V 0.15 A 2175 rpm

DC18V 0.18 A 3360 rpm

DC24V 0.21 A 4600 aps / min (vardinė įtampa)

Dar kartą priminti: DC brushless variklis, teigiamas ir neigiamas poliai negali būti atšauktas, juodas laidas yra prijungtas prie teigiamo poliaus, ir baltas laidas yra prijungtas prie neigiamo poliaus.Atvirkštinis ryšys bus sudeginti vairuotojo lenta.Mėlyna linija (starto linijos), turi būti prijungtas prie teigiamo poliaus su 10K rezistorius pradėti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai