Juodos Onikso Karoliukai, Metalinės Gamtos Turo Prarasti Granulių Pasiimti Dydis 4 6 8 10 Mmm Papuošalai Priėmimo

Juodos Onikso Karoliukai, Metalinės Gamtos Turo Prarasti Granulių Pasiimti Dydis 4 6 8 10 Mmm Papuošalai Priėmimo

p182516

Nauja

Yra sandėlyje

€1.05 €0.49
Vnt.

Žymos: violetinė kvarco karoliukai, cassock, keraminiai karoliukai ruda, appliqu black beads, didelis krito akmenys, obsidianas akmens, granulių stiklo, jovins, karneolis pakabukas, pearl juvelyrika.

Forma:Apvalus

Spalva:kaip paveikslėlyje

Medžiaga: Onikso Karoliukai

Stilius:Metalinės

Skylės Dydis:1-1.5 mm

Dydis & Kiekis:4mm-40Pcs,6mm-30Pcs,8mm-20Pcs,10mm-10vnt

Naudoti šie karoliukai ir priedai dirbti su savo draugais "PASIDARYK pats" projektai sukurti apyrankę ar vėrinį, kad yra unikalus jums.

Pastaba: Visi Natūralūs Akmenys yra Unikalus ir Gali Skirtis Nuo pavaizduoto Paveikslėlyje Parodytos.

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "PUIKUS PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ".Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes padarysime viską, kad tarnauti jums!Ačiū!

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo!

Jūsų Satisfication ir Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei turite kokių nors klausimų,prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis, kol jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<