Esu Fm Kišenėje Radijo Nešiojamasis Garsiakalbis Mini Oro Radijas Auto-Paiešką Antenos Imtuvas Su Ausinių Lizdas Lauko Avarinio Radijo

Esu Fm Kišenėje Radijo Nešiojamasis Garsiakalbis Mini Oro Radijas Auto-Paiešką Antenos Imtuvas Su Ausinių Lizdas Lauko Avarinio Radijo

p182552

Nauja

Yra sandėlyje

€20.54 €8.63
Vnt.

Žymos: "bluetooth" automobilio radijo, dab, "bluetooth" garsiakalbis įkrovimo uosto remontas, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, talki walki, autoradio "bluetooth" automobilio radijo, frsky imtuvo 9, FM Radijas, hifi mp3 modulis, CB.

Naujas Mini Pocket Oras Radijo Nešiojama Stereo Pagalbos Am Fm Radijas integruotas Garsiakalbis Ausinių Lizdas AM FM Radijo Žadintuvas portatil de bolsillo

Produkto Specifikacija:

Tipas:NOAA Avarinio Radijo Kišenėje

Grupė: AM/FM, Oras Grupė

FM: 87.5-108 MHZ

ESU: 520-1710 kHz

WB: 162.400-162.550 MHZ

Srovės Suvartojimas: ≤150mA

Išėjimo Galia: ≥90mW

Iškraipymas: ≤5%

Įėjimo Įtampa: DC 3V (AAA*2)

Galia: 2 x AAA baterijos (neįtraukta)

Pareigos: Įjungti reguliariai, Miego išjungtas, Budėjimo režimas įspėjimas, Išankstinio įspėjimo aptikimo, Žadintuvas

Produkto Savybės:

1. NOAA Oro Perspėjimą: oro transliacijas iš 7 NOAA stočių crystal-clear sound.Tai NOAA oro radijas gali automatiškai stebėti ir perspėjimas pavojingos oro į savo srityse, pavyzdžiui, uraganai, tornadai, ir didelių audrų, kurios uždirba kritinis laikas jums gauti visą preparato anksto, išlaikyti jums ir jūsų šeimai su šiuo avarinio radijo.Laikykite ant jūsų pagalbos krepšys, jums bus atleistos, kad šis oro radijas.

2. Geriausias Priėmimas su Auto-ieškoti ir iš Anksto Nustatytų Kanalų: Su atnaujinta DSP ir išorinė antena, tai esu FM radijo fiksuoja aukščiausios signalas, jums nebus praleisti bet ESU FM stočių.Tai oras radijo galite automatiškai ieškoti ir išsaugoti 20 AM arba FM kanalų, jums patogumui ir LCD ekrane vizualiai daugiau sužinoti informacijos.Pirkti jį kasdien naudoja, galite atsipalaiduoti, klausytis naujienų ir muzikos, ir beisbolo žaidimai apie šią nešiojamas radijas.

AVARINIS AAA BATERIJOMIS VAROMAS: Powered by 2 x AAA tipo baterijos (neįtraukta) su garantija, kad jūs visada likti prisijungus ekstremalių situacijų, tokių kaip uraganas, tornadas, ar elektros energija nutraukimo.Mūsų naujausias technologijas, yra energiją taupančių užtikrinti, kad jums padidinti jūsų baterija.

4.MINI, KOMPAKTIŠKAS IR PLONAS DIZAINAS: Savo mini, kompaktiškas ir nešiojamas dizainas daro jį lengva nešiotis ir laikyti ne savo rankinėje, kišenėje, ar avarinės stalčių.

5. PUIKI DOVANA JAUNIEMS, ir VYRESNIO amžiaus: Radijo imtuvai yra puikus dovanų savo artimiesiems, bet kokio amžiaus!Jos mini, kompaktiškas ir nešiojamas dizainas daro jį lengva nešiotis ir laikyti ne savo rankinėje, kišenėje, pagalbos stalčių, vaikščiojimas, bėgiojimas ar stovyklavimo ne.

Komplektą Sudaro:

1 x NOAA Avarinio Radijo Kišenėje

1 x Vartotojo Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai