Namų Kino HIFI Nešiojama "Bluetooth" suderinama Garsiakalbiai, Kolonėlės Stereo Bass Sound Bar USB žemų dažnių garsiakalbis Kompiuterių TELEVIZIJA, Telefonas

Namų Kino HIFI Nešiojama "Bluetooth" suderinama Garsiakalbiai, Kolonėlės Stereo Bass Sound Bar USB žemų dažnių garsiakalbis Kompiuterių TELEVIZIJA, Telefonas

p184243

Nauja

Yra sandėlyje

€24.41 €8.06
Vnt.

Žymos: 21 kompiuterio garsiakalbių, belaidis garsiakalbis, mini smart garsiakalbis, 5.1 soundbar, lg tv, "bluetooth" garsiakalbis įkrovimo uosto remontas, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, "bluetooth" mini garsiakalbis, soundbar, ilgai tv garsiakalbis.

Aprašymas:

Pastaba

Šis garsiakalbis yra USB maitinimo, ji nebūtinai turi baterija.

Hi-Fi Stereo Garso

Garsiakalbio siūlo puikų stereo garsą ir galingas bosas dėka dviejų pilno diapazono garsiakalbiai, SoundPulse technologijos ir unikalus dizainas keitliai.Garsiai ir aiškiai garso, ji siūlo gilus baritonas, be iškraipymų, net ir su maksimalaus garsumo.

Giliai ir Tiksliai Bosas

Du pasyvus radiatoriai pusėje garsiakalbis stumti šiek tiek oro ir pateikti kontroliuojamų bass " hito, kad skamba kaip ji ateina iš daug didesnių garsiakalbis.

Mikrofonas & Ausinių Sąsaja

Nereikia varginančių plug-in swtching ir nustatyti, kompiuteriai, prijungti ausinių ir mikrofono, galite klausytis muzikos,žiūrėti moive,arba žaisti žaidimus, net balso arba vaizdo ryšio su kitais.

Bluetooth 5.0 + 3.5 mm AUX

Daugiafunkcinis šis garsiakalbis yra labai patogus naudoti.Jūs galite prisijungti ne "Bluetooth" įrenginių, tokių kaip MP3 grotuvai komplekte AUX laidas.Arba galite naudoti "Bluetooth", kad galėtumėte susisiekti beveik visi prietaisai, kuriuose įrengta su "Bluetooth", pvz., kompiuteris, nešiojamas, mobilusis telefonas, ir tt,.

Nepriklausomas garso reguliavimo mygtukas

Su indepndent volume", galite reguliuoti garsą, kaip jūs norite, ir tai yra labai lengva valdyti.

Elegantiškas ir unikalus dizainas

Išvaizda naudoti aliuminio lydinio medžiaga, patogiau jaustis.Gražus ir didelis patvarumas, puiki dovana žmonėms, kad jie jums rūpi.

DSP Triukšmo Slopinimo Technologiją

G-Lygio kovos su magnetine technologija yra priimtas atsispirti trukdžių iš mobiliesiems telefonams ir computersoffer aukštos kokybės garso.

Tinka jūsų darbalaukio puikiai

Dydis šis garsiakalbis neužima daug vietos, ne visi.Tai bus nuostabus pasirinkimas įdiegti pagal jūsų monitorius arba pagal jūsų TV.Jis gali greitai sukurti stabilų ryšį su savo prietaisus.

Techniniai duomenys:

Specifikacija

Modelis: G18

Spalva: juoda, balta

Galingumas: 6W

Maitinimas: USB

Prisijungimo būdas: AUX-3.5 MM audio jack

Dažnis: 80HZ~18KHZ

Skaičių garsiakalbiai: 2

Kanalas: 2.0

Iškraipymas: 1%

Signalo ir triukšmo santykis: 85DB

Korpuso medžiaga: plastiko

Pakuotės dydis: 382*56*60mm

Pakuotė:

1*Kompiuterio garsiakalbis

1*Naudotojo Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai