Juokingas Žaislas Vaikams LED Šviesos Dinozaurai Švietimo Plastiko Modeliavimas Dinozaurų Modelio Elektros Pėsčiomis Garso, Šviesos, Žaislai

Juokingas Žaislas Vaikams LED Šviesos Dinozaurai Švietimo Plastiko Modeliavimas Dinozaurų Modelio Elektros Pėsčiomis Garso, Šviesos, Žaislai

p18470

Nauja

Yra sandėlyje

€7.38 €5.61
Vnt.

Žymos: vaikų žaislas, projektorius žaislas, man tga, blizgučiai lempos, cyberpunk stiklo, skambučių centras usb, mak, vaikai lempos, vandens žaislas žibintai, švyti žaislas.

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums aktyviai atsiliepimus, ačiū! 3. Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą!Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

1.Prekės bus paskelbtas su sekimo numeriu per 2 darbo dienas po apmokėjimo yra baigtas arba PAŠALINTA.Ir mes seks jūsų Paskolai.lt adresu.Įsitikinkite, adresas iš Paskolai.lt jūs pateikta informacija yra teisinga.(Tuo pačiu metu, mes taip pat remiame EMS,DHL ir FedEx Express".Jei norite, kad didelius prekių kiekius ir mėgautis geriausia express paslauga, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo.) 2. Pristatymo laikas(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas): (1) Apie 8 20 darbo dienų: Australija, Kanada, Japonija, Malaizija, Pietų Korėja, Singapūras, UK, USA; (2) Apie 9 30 dienų: Prancūzija, Ispanija, Graikija, Norvegija, Švedija, Belgija, Airija, Vokietija; (3) Apie 10 45 dienų: visos kitos šalys; (4) Pristatymo laikas įvertintas ir negali būti 100% garantuotas ; 3. Mes sumokėjo visi pašto iki pristatymas.Be to, pardavėjas nėra atsakingas už bet kokio galimo importo mokesčius ar kitas muitų jūsų šalyje. 4. Prašome susisiekti su mumis dėl išaiškinimo, jei jūs nesutinkate su bet kuriuo iš sąlygų šiuo dokumentu pareiškė, šiame puslapyje prieš perkant bet ką.Perkant Paskolai.lt yra abipusiai įpareigojanti sutartis.Ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai