3D Augalų Puodą Formų Silikono Sultingas Gėlių Puodą, Betono, Cemento, Molio Pelėsių Žvakė Muilo Daugiakampiai Rankų Formavimo Pelėsių

3D Augalų Puodą Formų Silikono Sultingas Gėlių Puodą, Betono, Cemento, Molio Pelėsių Žvakė Muilo Daugiakampiai Rankų Formavimo Pelėsių

p184955

Nauja

Yra sandėlyje

€1.68
Vnt.

Žymos: silicio forma ir kepti, pot, candl pelėsių, kupolo formos silikoninės formos, rankų muilas, gėlių stovas, augalų puodą, silikono molde betono, pelėsis raukšlės, žvakių liejimo formos.

Medžiaga: Silikonas

Dydis:

Širdies 5cm aukščio, 6.5 cm pločio

Šešiakampis, 4cm aukščio, 7.5 cm pločio

anyžių 10cm plotis

Spalva: balta

Paketas apima:1 pelėsių/3 formos

Savybės:

100% Brand new ir aukštos kokybės.Taikant maisto laipsnį silikono.Puikus, todėl rankų darbo muilas, puodą, saldainiai, tortas, šokoladas ar bet kokių amatų galima įsivaizduoti.

Lengva valyti, taip pat lengva padaryti elementą atskirti nuo pelėsių dėl lygaus paviršiaus, visada laikykite elementą visą figūrą.

Toks mielas formos su 3D efektas bus tikrai pridėti daugiau elegancijos savo "PASIDARYK pats".

Paprasta, praktiška, lengva naudoti.Darbinė temperatūra yra nuo -40℃ iki 230 ° c. Jūs galite įdėti jį į mikrobangų krosnelė ar šaldytuvas formos figūrą.

Paprasta naudoti: Tiesiog supilkite mišinį į formą ir palaukti, kol ji visiškai suformuota.Po sukietintos, ji yra lengvai pasakyta nuo pelėsių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai