Naftos Kiaurasamtis Puodą, Indą Jar Saugojimo Gali Su Filtru, Kepimo Aliejaus Puodą Virtuvės Įrankiai, Naują Atvykimo

Naftos Kiaurasamtis Puodą, Indą Jar Saugojimo Gali Su Filtru, Kepimo Aliejaus Puodą Virtuvės Įrankiai, Naują Atvykimo

p185321

Nauja

Yra sandėlyje

€17.64 €12.17
Vnt.

Žymos: xs max dervos dangtis.

Savybės: - AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: Mūsų filtras yra pagamintas iš sandari skaidraus plastiko, plastikiniai filtro dangteliu ir silikoniniu kamščiu, skysčių išsiskyrimas.Ten yra reikiamas skaičius matavimai apačioje.Visos dalys yra atsparūs karščiui, BPA-free.

--DAUGIAFUNKCINIS: filtras likutis yra filtruojamas aukščiausios filtras grynasis; ir naftos yra atskirtas apačioje.Taigi, mūsų filtras gali ne tik filtras, kietųjų likučių skystis, bet taip pat gali pasiekti atskirti sriuba ir naftos.Po to, naudodami mūsų filtras, jūs galite mėgautis sveikesnį gyvenimą.

--DIDELIS TALPA: talpa mūsų filtras yra didelis.Tuo pačiu metu, su svarstyklėmis ant išorinės mūsų filtras, jums galėtų išmatuoti sriuba lengvai.

--NUIMAMAS FILTRO NETO: filtras ju yra nuimamas.Taigi, ji yra lengvai valyti.

--LENGVA VALDYTI: Kai naudojate, jums tiesiog reikia paspausti raudona apačioje ant rankenos.Ir kaip, skystis bus lašinamas be viršija šiukšles.

Parametras: --Produkto pavadinimas: virtuvė oil filter-Prekių pakavimas: spalva dėžutė-Produkto svoris: 0.470 kg --Gaminio dydis: 17*15*10.5 cm --Prekė medžiaga: PP --Prekių spalva: kaip pavaizduota --Pakavimo sąrašas: alyvos filtras*1

Pakavimo sąrašas

--Pakavimo sąrašas: alyvos filtras*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai