Marmuro Tekstūros Atveju, Huawei Mate 20 40 Lite Atveju Minkštos TPU Case For Huawei Mate20 Pro 30 10 Lite Mate40 Pro Plus 9 20 X Dangtis

Marmuro Tekstūros Atveju, Huawei Mate 20 40 Lite Atveju Minkštos TPU Case For Huawei Mate20 Pro 30 10 Lite Mate40 Pro Plus 9 20 X Dangtis

p186103

Nauja

Yra sandėlyje

€1.51 €0.82
Vnt.

Žymos: garbės 20 lcd, "huawei" p40 pro, i13 telefono, atveju huawei lite, "huawei" mate40 pro, 40 pro, "huawei" gynėjas mate20 pro atveju, telefonas xaomi, padengti huawei, smartphon.

Sveiki Atvykę Į Mano Parduotuvę

Gerbiamas Kliente,

* Kaip mes turime tiek daug rūšių produktų,mes negali sąrašą juos visus,nuotrauka yra tiesiog naudojamas, kuriame smulkiai.Produktas yra atitinkantis pavadinimas.

* Visiškai naujas ir aukštos kokybės, pagaminta iš tvirtos Minkšto Silikono .

* Aukštos kokybės nuotraukų spausdinimo technologija.

* Vaizdo scratchproof, ir niekada išnyks.

* Lengvas prieigą prie visų telefono funkcijų & aksesuaras uostų.

* Išreikšti save, kuriais galite paįvairinti savo telefoną ir aiškiai išsiskirti.Daug stilių ir spalvas, popierių už savo pasirinkimą.kiekvieną dieną pakeisti vieną stilių, kad tilptų jūsų skirtingos nuotaikos.

* Jeigu norite sužinoti daugiau , prašome susisiekti su mumis ,mes suteiksime jums geriausią kainą.

Pastaba: Spalvos ir vaizdas gal šiek tiek skiriasi nuo to, ką galite pamatyti interneto svetainėje, taip yra, nes skirtingų ekranų, ir ekranas fotoaparato objektyvas poziciją, manau, kad jums jau žinojo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai