لف Hijab Turbaną Šalikas Šukavimas Rankų darbo Siuvinėjimas Wrap Skara Stilingas Musulmonų Mados عمامة Islamo Drabužiai Moterims Afrikos

لف Hijab Turbaną Šalikas Šukavimas Rankų darbo Siuvinėjimas Wrap Skara Stilingas Musulmonų Mados عمامة Islamo Drabužiai Moterims Afrikos

p186454

Nauja

Yra sandėlyje

€37.84 €26.49
Vnt.

Žymos: hijab, didelis afrikos rait, musulmonas, bb klarnetas, šalikas, afrikos galvos wrap, šifono hijab šalikas, musulmonų turbaną, turbanas moterims, partijos hijab kepurės.

DIFFERENZA AUKŠTOS KOKYBĖS TURKIJOS TEKSTILĖS DĖL DIDMENINĖS PREKYBOS PRAŠOME KREIPTIS Į PARDAVĖJĄ, PRAŠOME PERSKAITYTI ALIEXPRRESS TAISYKLĖS ✔️ Jei yra muitinės, mokesčių savo šalyje, pirkėjas privalo sumokėti.Pardavėjas nėra atsakingas už muitų. ✔️ Daiktų, kurie atvyko artimiausiame pašto skyriuje, bet nebuvo pakėlė pirkėjas yra atsakinga ne pardavėjas. ✔️ Jokios grąžinamosios išmokos bus grąžintų pakuočių, nes esate ne savo adresą. ✔️ Prašome patikrinti, ar į jūsų pašto dėžutę reguliariai.Kaip pardavėjas, mes jus informuoti apie jūsų krovinį. ✔️ Susisiekite su pardavėju prieš paliekant neigiamą komentarą.Leiskite išspręsti jūsų problemą kartu. ✔️ Gali būti toninis skirtumas visi produktai dėl nuotraukų.Jei nežinote, spalva, kreiptis į pardavėją ir prašyti live photo.

PRISTATYMAS 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pašto adresas yra teisingas. 2. Jūsų užsakymas bus paruoštos ir išsiųstos per replės pristatymo Paskolai.lt patikrina mokėjimo. 3. Prašome taigi nėra jokių siuntimo išlaidų, tačiau mūsų vertingų klientų yra atsakingas už papildomus muito mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami iš ne pristatymo metu.GRĄŽINAMOSIOS IŠMOKOS IR GRĮŽTI Jei jums nepatinka mūsų produktą,galite prašyti grįžta per 7 pristatymo gavimo elementus.Grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir į pradinę būklę.Mes negalime sau leisti, laivybos mokestis už grąžintą prekę.Prašome leisti mums 7-15 dienų procesą, grąžinimo tvarka ir grąžinti į jūsų sąskaitą gavusi savo paketą ATSILIEPIMUS ❤ ️ , Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. ❤️ Ne jums, Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš jums palikti atsiliepimą.Mes garantuojame, mes išspręsti problemą, kol būsite patenkinti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai