Naujas Naudingumas peilis Įrankių Rinkinys Amatų Pjovimo Įrankiai Popieriaus Peilis Su 360 laipsnių Meno Pjovimo Įrankis GERA Dovana нож складной

Naujas Naudingumas peilis Įrankių Rinkinys Amatų Pjovimo Įrankiai Popieriaus Peilis Su 360 laipsnių Meno Pjovimo Įrankis GERA Dovana нож складной

p186613

Nauja

Yra sandėlyje

€7.64 €3.82
Vnt.

Žymos: 1095 plienas, knive, nardymo peilis apvalkalas, metalo nibbler, supjaustyti, sulankstomas peilis rinkinys, savininkas peilis, peilis raštinės reikmenys, pjovimo kratinys, skalpelis rinkinys.

Amatų Pjovimo Įrankiai Popieriaus Peilis su 360 laipsnių Meno Pjovimo Įrankis GERA Dovana

ypatybė:

Pavadinimas: Naudingumas peilis

Pjovimo įrankis veikia kaip rašiklis, pjauna kaip peilis!Priešingai nei kitų rankdarbių peiliai, ašmenys nėra sumažinti lengvai į žmogaus odos su normaliomis naudojimo sąlygomis ir todėl labai tinka naudoti mokyklose jaunesniems amatininkai ir hobis entuziastai.

360 ° pasukti ašmenys: Tai ranka įrankis turi 360 laipsnių kampu pasukti peilis, kuris leidžia jums iškirpti labai sudėtingas figūras greitai ir lengvai.Priešingai nei kitos plaukiojančios priemonės, peiliai, peilių nėra sumažinti žmogaus oda su normaliomis naudojimo sąlygomis ir todėl yra labai gerai tinka naudoti mokyklose jaunesniems amatų ir hobis entuziastai.

Aukštos kokybės anglies plienas: Suderinamas su visais skylių pramušimo ir presavimo mašinos.Modelis, Todėl Tai leidžia sumažinti sudėtingas figūras iš vinilo apmušalai medžiagų sukurti savo lipdukus ir diskus.

LENGVA NAUDOTI: pjovimo įrankis, yra taip pat lengva naudotis kaip rašiklį gauti šabloną, kurį norite greitai ir lengvai.Tuo pačiu metu, tai taip pat staigiai ir lengvai naudojamas reguliariai popierius, card stock, klijai padengtų vinilo, ir 4 mil polietileno plėvele.

Platus panaudojimas: popieriaus pjaustymas, template kūrimo, planavimo lipdukai, meno, grafinio dizaino, architektūros, scrapbooking, vinilo raidės ir daug kitos paskirties.Universalus naudojimas namų, biuro, studijos ir dirbtuvės.

Pavadinimas: Pjovimo Plokštelės

100% brand new ir aukštos kokybės

Modelio Numeris: A4

Medžiaga :pp

Dydis :: 30cm * 22cm * 0.2 cm

Aukštos Kokybės, Savarankiškai remontas

Kelią darbalaukio iš pjauti

Pavadinimas: Pjovimo galvutė

Specifikacijos: 15°, 30°, 45°

Produktai apima:

1 x pjaustymo lenta, 3 × pjovimo galva (15°, 30°, 45°), 1 × naudingumas peilis

pastabos:

Visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu, todėl prašome palikti atstumas 1-2cm.

Dėl skirtingos šviesos ir ekrano spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti, kad.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai