COOLMOON 12cm PC Aušinimo Ventiliatorius Silent, Važiuoklės Aušinimo Ventiliatorius 5 Spalvų LED Apšvietimas, Didelis 4Pin Heatsink Radiatorių už Desktop PC Atveju

COOLMOON 12cm PC Aušinimo Ventiliatorius Silent, Važiuoklės Aušinimo Ventiliatorius 5 Spalvų LED Apšvietimas, Didelis 4Pin Heatsink Radiatorių už Desktop PC Atveju

p1877

Nauja

Yra sandėlyje

€1.80 €1.50
Vnt.

Žymos: vario heatsink, aio aušintuvas, 120v baterijos kroviklis, coolmoon ventiliatorius, radijo radiatorius, šilumos vamzdžio heatsink, rinkinys pc ventiliatorius, am4 heatsink led, 6 ventiliatorius coolmoon, COOLMOON.

COOLMOON 12cm Tylus Važiuoklės Aušinimo Ventiliatorius 5 Spalvų LED Apšvietimas, Didelis 4Pin Heatsink Radiatorių už Desktop PC Atveju

Aprašymas:

COOLMOON-Magic Moon įvairiaspalvis ventiliatorius, 12cm dydžio, didelio ryškumo daugiasluoksnė šviesos, cool spalvos, patvaresni silikono kojos, veiksmingą smūgio absorbcija ir triukšmo mažinimas, guoliai, hidraulinių yra patikima ir tyli.Kietas apšvietimas, individualus išvaizda, aukšta išlaidų rodiklius. (Pastaba: Šis modelis yra mišrios įvairiaspalvis spalvos, montažo, ne RGB spalvų keitimas)

Ypatybė:

1. Spalvinga šviesos (nustatytas spalvų šviesos), 5-spalva mišrios spalvos, šviesos, didelio ryškumo lempa karoliukai + jade medžiagos, šviesos vadovas žiedas, stiprinti šviesos poveikį ir būti šviesus, pilnas ir minkštas.

2. Daugiasluoksnė diafragmos pusėje, daugiasluoksnė šviesos yra daug trimatis efektas turi stipresnį vizualinį poveikį ir padaro atveju daugiau erdvės ir sci-fi.

3. Ventiliatorius yra įrengta 8 silikono slopinimas įklotai, kurie efektyviai sumažina rezonanso tarp ventiliatoriaus ir važiuoklės ir sumažina triukšmą.

4. Didelis oro tūris dizaino, 9 dideli pjautuvo formos mentes, pastovus oro srautas, mažai triukšmo ir didelis oro kiekis.

5. Didelis 4PIN sąsaja, kelis ventiliatorius sąsajos gali būti sujungti nuosekliai, kuris yra labai patogus įdiegti.

Specifikacija:

Gamintojas: COOLMOON

Modelis: Magic Moon

Dydis: 120 X 120 X 25mm/X 4.72 4.72 X 0.98"

Vardinė Įtampa: 12V

Srovė: 0.25 A±10%

Greitis: 1200RPM±10%

Oro Tūris: 37.5 CFM±10%

Triukšmo Vertė: 20dBA±10%

Guolių Tipas: Hidraulinis Guolis

Tikimasi Gyvenimas: 40000H

Ventiliatoriaus Jungtis: Didelis 4pin

Kabelio Ilgis: 450mm±10mm/17.72±0.39"

Svoris: 135g±3%

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Važiuoklės Aušinimo Ventiliatorius

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai