7pcs Universalus Ginklas, Pistoletas Valymo Rinkinys 3pcs Plieninės Vielos Šepetys 4pcs Nailono Pasiimti Nustatyti Medžioklės Taktinis pistoletas Pistoletas, Šautuvas Valymo Priemonė

7pcs Universalus Ginklas, Pistoletas Valymo Rinkinys 3pcs Plieninės Vielos Šepetys 4pcs Nailono Pasiimti Nustatyti Medžioklės Taktinis pistoletas Pistoletas, Šautuvas Valymo Priemonė

p188165

Nauja

Yra sandėlyje

€3.78 €1.71
Vnt.

Žymos: 2 punkto kilpos, pistoletas valymo kilimėlis, šautuvas ginklas, medžioti, pritaikyti įrankių rinkinys, švarus ginklą, drobė rankų valymo, žaislas ginklas, medžioti šautuvas, gunsmith gynybinės priemonės.

Valymo instrukcija: Reguliariai valyti yra svarbu ne tik užtikrinti saugų jūsų šaunamasis ginklas, bet išlaikytas už metus į priekį.Bet ne daugiau valymo.Prašome pagal savo poreikius ir pageidavimus pasirinkti įrankį naudoti.

3 Vnt Plieninės Vielos Šepetys + 4 Vnt Nailono Pasiimti

Tipas: Gun Valymo rinkinys

Medžiaga: Plastikas,Nerūdijantis Plienas, Nailonas

Ilgis:Plieninės vielos(17cm); Pasirenkamasis (apie 20,5 cm)

Svoris: 50g

Naudojama: Pistoletas, Šautuvas, Karabinai

Aprašymas: Tvirtas, Lengvas, Kompaktiškas

Į 7pcs komplektą įeina:1 dviejų tipo žalvario šepetys; 1 Dvigubas-baigėsi nailono teptukas; 1 Dvigubas-baigėsi nerūdijančio plieno šepetys; 4 Dukart baigėsi Polimero Kirtikliai.

Bendras visų tikslas valymo rinkinys padeda jums pašalinti anglies,nešvarumų ir statybinių šiukšlių nuo savo šaunamuosius ginklus, saugo jūsų šaunamųjų ginklų atlikti savo geriausią.

Mūsų kirtikliai yra skirtas gauti į mažų įtrūkimų ir plyšių.Į ploymer pasirinkti yra puikus šviesos valymo ir užkirsti kelią braižymo.

Mūsų šepečiai kiekvienas turės didelį pabaigos ir mažų pabaigos valymo įvairiausių sunkiai prieinamose vietose.Žalvario šepetys lengvai pašalina sunkiai anglies indėlių ir puvimo ant varžtų veidus ir dujų stūmokliai.Vario šepečiu pašalinti išorės rūdžių yra paprastai skirta prabangiau šaunamųjų ginklų, nailono teptukas yra puikus sukelti grupių, smulkių detalių, ir įstumkite bėgelius.Plieno šepečiai gali būti naudojami tam tikrose situacijose.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai