Mediniai Virtuvės Valgių gaminimo Indai, 8 VNT. Medinių Šaukštų ir Mentele, maisto ruošimui, Aptakus, Virtuvės reikmenys, skirti Naudoti Namuose ir Virtuvė

Mediniai Virtuvės Valgių gaminimo Indai, 8 VNT. Medinių Šaukštų ir Mentele, maisto ruošimui, Aptakus, Virtuvės reikmenys, skirti Naudoti Namuose ir Virtuvė

p188868

Nauja

Yra sandėlyje

€30.30 €24.24
Vnt.

Žymos: kichen, kichen punktas, kastuvas šaukštas, bambuko mentele, shell šaukštas, japonijos šaukštas, šaukštas medienos, virtuvės šaukštu, mediniai, medinis šaukštas, silicio šaukštas.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } NUSTATYTI 8 - medinės virimo indų rinkinį sudaro 8 gabalus, virtuvė, virtuvės reikmenys, kad atitiktų jūsų įvairių maisto gaminimo reikalavimų.Jis yra kompaktiškas ir gali būti saugomi stalčių ir ar pakabinti ore su skyle pabaigoje rankena.

PREMIUM MEDINIAI ŠAUKŠTAI - Skirtingai nuo kitų pigių alternatyvų turintys dažai, mūsų medinių indų rinkinys yra pagamintas iš maisto, medienos netoksiškas sveikos mitybos, taip pat išlaikyti maisto skonį.

KIETAS & SCRATCH-NEMOKAMAI - ir šaukštai ir mentele yra karščiui atsparus, patvarus, tvirtas ir kietas, už ilgalaikį našumą.Virtuvės maisto ruošimo įrankiai bus ne deformuoti arba palikite visus nulio keptuvėje ar puode, taip, kad jūs galite pilnai mėgautis virimo procesu.

DARBO LAIVAI - mediniai šaukštai, yra meistriškai su glotnus paviršius su patogios rankenos gražus ekranas.Ji yra visiškai grūdeliais atrodo kaip meno kūrinys be įlenkimų, tarpų ar atplaišų, puikus įrankis papuošti jūsų virtuvės.

Ne Klijuoti Virtuvės-Padengtas maisto klasės alyva, medinių indų rinkinys bus ne subraižyti ir sugadinti jūsų nonstick virtuvės anymore.Lygaus paviršiaus, taip pat teikia patogi rankena.

spalva:mediena spalva

Medžiaga:mediena

dydis:

Žvejybos šaukštas: 28 x 8,5 cm

Salotų šakutė: 26 x 6.8 cm

Salotos šaukštas: 26 x 6.8 cm

Butas kastuvas: 32 x 7,5 cm

Aliejaus šaukštas: 25.5 x 6.5 cm

Aikštėje kastuvas trys laidai: 31 x 7.5 cm

Maišant šaukštu: 23.5 x 7cm

Lazdelės vamzdis: 8.7 x 14.7 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Sotted Mentele

1 x Kepti Mentele

1 x Salotų Šakutė

1 x Kiaurasamtis Šaukštas

1 x Maišymo Šaukštas

1 x Aliejaus Šaukštas

1 x Salotos Šaukštas

1 x Lazdelės vamzdis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai