3pcs Klasikinio Retro Šukuosena U-formos Dvigubo jūros purslai Formos Plaukų Pin Ranka Raižyti Plaukų Stick Kietas Priedai ir

3pcs Klasikinio Retro Šukuosena U-formos Dvigubo jūros purslai Formos Plaukų Pin Ranka Raižyti Plaukų Stick Kietas Priedai ir

p188886

Nauja

Yra sandėlyje

€5.48 €2.91
Vnt.

Žymos: yzak akyse spalvoti akiniai.

Aprašymas

Dekoratyvinis vinjetė yra derliaus ir mados, ji bus jums malonės ir elegantiška, bet ne kartą.Gėlių plaukų segtukas yra puiki dovana jūsų artimiesiems, e.g.mylimoji, draugė, sužadėtine, žmona, motina, pora, Valentino ir kt.Ji išreiškia savo meilę jiems.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Lieti.

- Dydis: Apie.8x3.3x0.2.

- Retro plaukų lazdelėmis leis jums elegantiškas ir grakštus, pagaminti iš kokybiškų lydinių.

- Išskirtinį struktūra ir amatų, kad ji atrodo unikali ir savita.

- Jis yra puikus aksesuaras ir puošmena, ir mergaitės.

- Tai yra kokybės, tvirtas plaukų, palaikykite plaukus gražiai, ir pridėti elegantiškas, stilingas liesti savo plaukus, kai esate skubėti.

- Puikus dizaino, kad šis plaukų segtukai daugiau elegantiškas ir tinka ponios, bet progoms, tokioms kaip Vestuvės, Gimtadienis, Valentino Diena, Jubiliejus ir t. t.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

3 x plaukų segtukai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai