Gamtos Jade Gua Sha Valdybos Veido Roller Nustatyti Akmens Body Massager Valdybos Gua Sha Grandiklis Veido Roller Grožio Priežiūros Priemonė

Gamtos Jade Gua Sha Valdybos Veido Roller Nustatyti Akmens Body Massager Valdybos Gua Sha Grandiklis Veido Roller Grožio Priežiūros Priemonė

p189047

Nauja

Yra sandėlyje

€3.80 €2.66
Vnt.

Žymos: gua sha masažo įrankis, veido roller, gua sha plieno, jade roller, jade pakabukas, guasha, natūralaus akmens necklas, ametistas masažas, magicool, gua sha akmens.

Gamtos Jade Gua Sha Valdybos Veido Roller Kūno Akmuo Akių Grandiklis, Akupunktūra Massager Įrankiai, Odos Grožio Ir Sveikatos Priežiūros

Ypatybė:

1. ATVĖSTI ODOS: Mūsų Ledo roletai gali padėti sumažinti sunkiausias odos.Jos aušinimo savybės padės sumažinti dirginimą, paraudimą, uždegimą ir net galvos skausmą.Sveikatos gerinimas jūsų oda kur kas daugiau, nei būtų galima tikėtis!

2. TIK SUNKIAI IR ROLL: Odos priežiūros, niekada nebuvo paprasčiau su mūsų 3 in 1 Jade Voleliu, Ledo Voleliu ir Jade Akmuo Gua Sha Įrankis.Visi šie įrankiai padės net unruliest odos kovojant su paburkimą ir skatinti limfos drenažas.Sugriežtinti savo poras ir pastebėti raukšleles, išnyksta.Jūsų draugai ir šeima nebus net nepastebi jums!

3. PALENGVĖJIMĄ ROLL: Įdėti savo tikėjimo į ritinį ir atsisveikinti su pulsuojantis migrena ar bjaurus galvos skausmas, bet ir raumenų skausmas.Šalčio terapija ledo roller nutirpsta tų skausmingų pojūčių, ir gua sha įrankis gali padėti atlaisvinkite įtemptą raumenis.Mėgaukitės anti-senėjimo savybės mūsų 3 in 1 rinkinys.

4. 3 BŪDAI, kaip GAUTI, KAD KRAUJAS TEKA: Skatinti savo apyvartą su voleliais ir gua sha įrankis.Skatinti deguonies srautą atgal į jūsų odą, dėl naujos blizga, ryškus ir sveiką švytėjimą.Matyti senėjimo nuplauna, kaip jūsų oda grįžta į gyvenimą.

5. Saugomų Paketą ir Ypatingą Dovaną, brangakmeniai turi būti tvarkomi atsargiai.Mūsų kvarco voleliu ir gua sha yra gražiai suprojektuota paketą, kuris gali būti puikus atostogų dovana mama, žmona, draugais iš įvairių švenčių, pavyzdžiui, kalėdų, gimtadienio, moters dienos, naujieji metai, valentino diena.

Specifikacija:

Pakuotė: spalvinga dėžutė

Medžiaga: jade

Pakuotės dydis: 25x15x4cm/9.84x5.9x1.57in

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Gua Sha Valdyba

1 x Ledo Roller

1 x Dvigubo Galvos Roller

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai