50/100VNT 9.3 CM "PASIDARYK pats" Priedai Medinės Lazdelės Popsicle Pelėsių Prilimpa Ledų Pelėsių Ledų Popsicle Maker Pelėsių įrankiai Ledo Lazdos

50/100VNT 9.3 CM "PASIDARYK pats" Priedai Medinės Lazdelės Popsicle Pelėsių Prilimpa Ledų Pelėsių Ledų Popsicle Maker Pelėsių įrankiai Ledo Lazdos

p189303

Nauja

Yra sandėlyje

€1.74 €0.87
Vnt.

Žymos: kubas ice maker", silikolove popsicle pelėsių, vyrai ledai, samtelis ledo, kong medienos stick, ledų pelėsių silicio, 100 pyragas, mediniai maišytuvais lazdos, ledo pelėsių silicio, ledo liejimo formos.

Prdouct aprašymas:

Ledų stick gali būti naudojami ne tik, kad ledų ir ledo klijuoti, bet taip pat gali būti naudojamas "PASIDARYK pats" handcrafts.

Kaip naujas "PASIDARYK pats" amatų medžiaga, ji yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų, lengva naudoti be pažangias modeliavimo galimybes.Tiesiog įdėti jį kartu, kad naują namų meno, rašiklio laikiklis, CD rėmas, sienos karkasas, popierius, rankšluosčiai, dėžutė ir t.t., svarbiausia, ledo lazdos yra puiki medžiaga auginti jaunimą formavimo galimybė .

Produkto naudojimas: lazdas, ledai, ledai, modelis medžiagomis, rankų darbo, medžiagų!

Medžiaga: Mediena

Vienas Dydis: Ilgis 9.3 cm,plotis-1cm

Komplektą Sudaro: 50PCS/100VNT x Medienos stick

Pastaba:

- Pakuotėje yra tik 50PCS/100vnt medienos lazdelės.

- Prašome kreiptis į matavimas.Maža matavimo paklaida yra leistina į įprastą diapazoną.

- Ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl monitorių, fotoaparato ar kitų veiksnių, prašome kreiptis į fizinį elementą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai