Juokinga Gumos Vertus Modelis Piršto Lovelė Naminių Kačių Masažo Įrankis Tiekimo Maža Vertus, Kačių Žaislas Pirštų Pirštinės Nešiojamieji Rankiniai Modelis

Juokinga Gumos Vertus Modelis Piršto Lovelė Naminių Kačių Masažo Įrankis Tiekimo Maža Vertus, Kačių Žaislas Pirštų Pirštinės Nešiojamieji Rankiniai Modelis

p189392

Nauja

Yra sandėlyje

€2.56 €1.53
Vnt.

Žymos: sangwoo, megzti naminių gyvūnų žaislai, kačių žaislas, enginee, katė žaislas, kačių reikmenys scool, foto pokalbiai, ryšiai augintiniai, "bravo" komanda, durų gato.

Savybės:

1. Jis turi įvairių pozų.Tai tarsi katė pirštinė, kuri sunkiai erzinti ir bendrauti su kačių, saugus, ne toksiškas, patikimos ir ilgaamžės.

2. Saugi medžiaga-produktas yra pagamintas iš guminės medžiagos, kuri yra saugi ir ekologiška, ir vaikams galite naudoti ją su savimi.

3. Subtilūs apdailos: kruopštus dizainas, puiki kokybė, ilgaamžiškumas ir ilgą tarnavimo laiką.

4. Kompaktiškas ir nešiojamas: yra toks mini ir šviesos svorio, šis produktas, neužima daug vietos ir gali būti lengvai atimti.

5. Įvairus stilius: produktas yra įvairių stilių, kad atitiktų poreikius, įvairioms žmonių grupėms.

Aprašymas:

Stilingas ir unikalus dizainas daro jį ypatingą dovaną savo vaikams, taip pat tinka bet kokioms progoms, pavyzdžiui, gimtadienio, Vaikų Dienos ir kt.

Techniniai duomenys:

Tipas: 1pcs, 2vnt (pasirinktinai)

Stilius: Vidurinis pirštas, pirma, GERAI, TAIP (pasirinktinai)

Spalva: odos spalva

Medžiaga: guma

Dydis: 7*4.6*2cm

Skersmuo: 17mm

Pakuotė:

1 * Pirštu Lovelė

Arba 2 * Pirštu Lopšiai (pasirinktinai)

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai