Kūrybos Salotų Sultys Vadovas Butelis, Vaisių Salotos Sukasi Padažu Maišytuvas Iki Maišant Puodelio Gerti Sultis, Sandėliavimo Virtuvės Reikmenys

Kūrybos Salotų Sultys Vadovas Butelis, Vaisių Salotos Sukasi Padažu Maišytuvas Iki Maišant Puodelio Gerti Sultis, Sandėliavimo Virtuvės Reikmenys

p189796

Nauja

Yra sandėlyje

€9.55 €6.87
Vnt.

Žymos: salotos plovimo, metalo suktuko vėjas, plunksnų suktuko, flynova suktuko, salė, salotos suktuko, led suktuko, salotos plauti, jinlong, žuvų suktuko.

Kulka Taškų:

1、Prieskonių Shaker: Idealiai tinka priėmimo, maišymo, valgyti ir išlaikyti salotų padažai, pagardai ir marinatu.

2、aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aplinkai draugiškų ABS+PP+PC medžiagos, maišytuvas yra saugios ir sveikos, tvirtos ir ilgaamžės, ir ji gali būti pasukti ir maišyti, siekiant užkirsti kelią apnašų.Plauti indaplovėje, patvarus ir BPA-free.

3、Didelis Atidarymas: didelis atvėrimo gali prisitaikyti prie įvairių sudedamųjų dalių.Butelis yra sandarus, atsparus vandeniui ir dulkėms.

4、Padažu Maišytuvas: Pasukti ne 360 laipsnių kampu, kad padažas tolygiai paskirstytas.Padažą, maišytuvas gali būti naudojamas kremas, salotų padažas, kečupas (ketchup) ir kt..

5、Platus naudojimas: Gali būti naudojamas įvairių padažų, salotų padažuose, kečupas, čili padažas, sezamų padažu, kepimo aliejus, sviestas, medus, sojos padažas, etc..

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+PP+PC

Įpakavimas: lietuvių spalvos dėžutė

Spalva: mėlyna / žalia

Svoris: apie 258g

Dydis: apie 18.5*7.5 cm/7.28*2.95 į

Pakavimo Sąrašas:

1*salotos sulčių butelis

Pastabos:

Matmenys matuojami ranka.Jei yra kokių nors klaidų, prašome suprasti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai