Peilis Drožtukas Profesinės 4 1 Virtuvės Peiliai Šlifuoklis Žirklės Galandimo Akmuo Whetstone Kampas Reguliuojamas Drožtukas

Peilis Drožtukas Profesinės 4 1 Virtuvės Peiliai Šlifuoklis Žirklės Galandimo Akmuo Whetstone Kampas Reguliuojamas Drožtukas

p190130

Nauja

Yra sandėlyje

€13.20 €9.24
Vnt.

Žymos: japonijos blynas, dmd whetstone, žaidimas touch, kontrolės raštas, lunchbox plastiko, pagaląsti peilį, 3d saugus, smart rašytojas, ledų stick, DMD.

Spalva: raudona+pilka/raudona+juoda

Medžiaga: PP+gumos+volframo plienas+keramika+karborundas

Dydis: 290*72mm

Savybės:

** 4 etapais: Su 4 etapais, kad peilis aštrus, šis peilis drožtukas veikia visi Peiliai ir žirklės, galandimo tiesiai peiliai, medžiokliniai peiliai ir kišeniniai peiliai, mėsininkai peilis, keramikos peilis, virėjai peilis, mėsos cleaver, genėjimo žirklės ir daugiau.

** Patogu naudoti: Greitas, saugus ir tinka į dešinę arba į kairę ranka operaciją su ergonomiška rankena; neslidūs gumos apačioje reiškia, kad jūsų drožtukas lieka vietoje.

** Geros kokybės: Tai peilis drožtukas, pagamintas iš PP+gumos+volframo plienas+keramika+karborundas.Jis yra patvarus ir ilgalaikis, išlaikyti savo ranką ir saugus, kai galandimas.

** Kampas reguliuojamas: Kampas mygtukas 14 - 24 laipsnių, todėl galite nustatyti teisingą mentės kampas pagaląsti peilius įvairaus dydžio, storio, o kraštai tinkamam jų krašto.

** Lengva naudoti: Vieta peiliu į šlifavimo groove ne atraminis kampas su drožtukas, švelniai paspauskite ir patraukite atgal maždaug 5 kartus

** Kaip naudoti: volframo plienas šlifavimo groove tinka nuobodu peiliukai, keraminis malimo groove padeda lenkų peiliai ir pašalinti galąstuvas, kas daugiau, yra žalios šlifavimo groove " ir žirklės šlifavimo groove, galite naudoti tinkamą šlifavimo groove pagal jūsų poreikius.

Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Paketų sąrašo:

1 x peilis drožtukas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai