Paplūdimys Šifono Vestuvinė Suknelė, Tiulio, Nėrinių Vestuvinės Suknelės Grindų Ilgis Backless Seksualus Užsakymą Pagaminti Sužadėtuvių

Paplūdimys Šifono Vestuvinė Suknelė, Tiulio, Nėrinių Vestuvinės Suknelės Grindų Ilgis Backless Seksualus Užsakymą Pagaminti Sužadėtuvių

p19169

Nauja

Yra sandėlyje

€83.26 €51.62
Vnt.

Žymos: sužadėtuvių suknelė sijonas, dresess moterims, nuotakos suknelė, suknelė wed, siuvinėtas vestuvinis suknelė, sluoksniuotos rankovėmis vestuvių suknelė, suknelė vasarai, suknelė moterims, v sužadėtuvių suknelė, suknelė baigimo rožinė.

1.Lyderio Laikas Suknelę Pritaikyti:

10 30 dienų,laikas priklauso nuo dizaino suknelė.visos suknelės yra rankų darbo po užsakymo, laikas bus skirtingas, nes kai kurios suknelės buvo dekoravimo per daug nėrinių appliques, gėlės, karoliukai, perlų ir kristalų.

2.Pristatymas Pristatymo Trukmė:

už Paskolai.lt Standartinis Pristatymas, reikia nuo 15 iki 60 dienų, laikas priklauso nuo atstumo tarp kliento vietą ir Kinija.

greitas pristatymas,tokios, kaip DHL, UPS,Fedex,TNT, ji turi 4 iki 15 dienų, laikas priklauso nuo atstumo tarp kliento vietą ir Kinija.

3.Pagal Užsakymą Pagaminti Paslaugos:

jei jums reikia priderinti prie aprangos, atsižvelgiant į asmeninius dydžių ir spalvų,PRAŠOME SUSISIEKTI SU PARDAVĖJU DĖL išsamesnės INFORMACIJOS.

4.Išsamus informartion reikia Custom Made Paslaugos:

prašome padėti mums išsamią dydžio krūtų,juosmens,klubo,peties iki grindų(batų),petys į petį,ranka akis,rankos ilgį.tiesiog vadiname dydžio matavimo schema.

1) Krūtinė =

2) Juosmens =

3) Klubų =

4) petys į Petį =

5) Peties iki grindų (su bateliais)=

6)Armseye(armhole)=

Jei jūs padaryti ilgomis rankovėmis suknelę, taip dydį, taip pat reikalingas.

7)Bicepso apimtis(aplink galo dalis žasto)=

8)Rankovės ilgis=

9)Riešo perimetras=

5.Suknelė ilgis:152cm

Visi standartiniai ilga suknelė ilgis bus apie 152cm, tiesiog nuo peties iki grindų,jei jūs turite kitą prašymą, prašome susisiekti su mumis.

6.Plius Dydis Paslaugos

Dydis nuo JAV 20W MUMS 28W, jei reikia, prašome conatct su mumis.

Beveik visi produktai gali būti grąžintas, išskyrus užsakymą tie.Prašome laikyti suknelė naujas, su originalios etiketės ir etiketės.Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų išsiųsto suknelė atgal!Mes jums grąžinti informacija.Jei jūs tiesiog norite suknelė adresas ant pakuotės, mes negali gauti ir grąžinti jums. 1. Jei jums rasti suknelę, kitokios spalvos ar matavimai, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos per 3 darbo dienas nuo gausite sijonas.Galite grįžti ir grąžinti pinigus ar pakeisti sijonas. 2. Jei yra akivaizdu, kokybės problema su suknele, pavyzdžiui, didelio purvo, susmulkintos arba defektų paviršius, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos per 3 darbo dienas nuo gausite sijonas.Galite grįžti ir grąžinti pinigus ar pakeisti sijonas. 3.Jei jis yra ne kokybės problema, mes atskaityti siuntimo paštu, kai mes grąžinsime jums. 4.Produktas turi būti unworn ir pradinę būklę, net ir po to, bandė tinka ir dydis. 5.Produktas negali Grąžinti: Dėvėti, Parfumuotas, Pakeista ar be originalios Prekės&Etikečių.

Jūs galite atsiųsti mums elektroniniu paštu, jei turite kokių nors klausimų, mūsų klientų aptarnavimo komanda yra pasirengęs padėti visus jūsų klausimus kuo mes gauti savo elektroninio pašto adresą.Prašome palaikyti mūsų įmonė informacijos, kontaktų failą, apsilankykite mūsų svetainę, jei turite laiko, ar reikia naujus produktus, jūs rasite gražus suknelės, kurie yra talpinti savo rinkoje, taip pat.Taip pat atsiųsti mums elektroniniu paštu, jei jūs norite padaryti savo dizaino, mes galime padaryti, suknelės pagal klientų reikalavimus.Mes suprantame, kad užsakant suknelę už jūsų ypatinga proga yra svarbi įmonei ir mūsų panaikinimo politika buvo sukurta turint tai omenyje.Tačiau, svarbu pažymėti, kad mūsų suknelės, pagaminti pagal užsakymą, ir dar kūrimo procesą pradėjo medžiagos negali būti naudojamos pakartotinai.Geros naujienos yra tai, kad po pateikiant užsakymą, dar yra laiko apsispręsti.Prašome kreiptis į mūsų panaikinimo politika žemiau informacijos: Mūsų Atšaukimo Politika 1. Užsakymus atšauktas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, turės teisę grąžinti visą. 2. Užsakymus atšaukti 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visa, laivybos išlaidų ir 50% produkto įsigijimo kainos. 3. Užsakymus atšauktas po 3 dienų nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visą laivybos kaina. 4. Kai užsakymas buvo išsiųstas, jis nebegali būti atšauktas.Mes specializuojasi projektuojant ir gaminant aukščiausios rūšies vestuvių suknelė, Be to, mes teikiame gamybos, daugelis visame pasaulyje žinomų vestuvių prekės bendrovių,įskaitant vestuvių suknelė,vakarinę suknelę,promenadzie suknelės,kokteilių suknelės,šaliai, suknelės ir įvairių vestuvinės suknelės.Sveiki atvykę konsultuotis, diskutuoti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai