GOOJPRT 58mm Įterptųjų Terminis Spausdintuvas RS232 TTL Uosto Skydelis Gavimo Spausdintuvo Auto Cutter Paramos ESC/POS Komanda Impresora Skydelis

GOOJPRT 58mm Įterptųjų Terminis Spausdintuvas RS232 TTL Uosto Skydelis Gavimo Spausdintuvo Auto Cutter Paramos ESC/POS Komanda Impresora Skydelis

p191769

Nauja

Yra sandėlyje

€34.47 €16.55
Vnt.

Žymos: terminis etikečių spausdintuvas, pda skaitytuvas, Foto Spausdintuvas, spausdintuvo gavimo, panda terminis spausdintuvas, pos mašinos, 80mm terminis spausdintuvas, terminis spausdintuvas spalvinga, spausdintuvo bilietų, skydelis spausdintuvą.

GOOJPRT 58mm Įterptųjų Terminis Spausdintuvas RS232 TTL Uosto Skydelis Gavimo Spausdintuvo Auto Cutter Paramos ESC/POS Komanda Impresora Skydelis

Specifikacijos

Funkcijos: spausdinti kontrolės valdyba yra sukurta kontrolės valdyba terminio spausdintuvo dizainas, pasižymi šiomis savybėmis:

spausdinti kontrolės Kinų simbolių lenta su built-in GB18030, kruopščiai pašalinti simbolių nelaimės

greitas spausdinimo greitis, mažai triukšmo

Platus darbo įtampos diapazonas 5.0~9.0 V.

1) gali būti prijungtas prie spausdintuvo

· galite pasirinkti, mechaninė įrenginio spausdintuvo modeliais, per EM205 valdybos DIP jungiklis, jungiklis.

Didelės spartos spausdinimas 150 mm / sek (5.9 cm / sec) popierius spausdinimo 9 × 17 šrifto, optimizavimo, valdymo didžiausias maždaug 70 eilutės per sekundę draugijos.

2) taikomoji programinė įranga

· simbolių gali būti išplėstos iki standartinio dydžio aukštos x 8 kartus, pločio x 8 kartus.

· gali brūkšninio kodo spausdinimas brūkšninių kodų spausdinimo komandą.

· galite naudoti komandą, pasirinkite šrifto dydis (12 * 24 arba 9 * 17)

· gali spausdinimo rastras.

1) spausdinimo būdas: terminis linijos spausdintuvas

2) popieriaus plotis: 57.5 mm

3) popieriaus skersmuo: 55 mm

4) resolution: 203DPI

5) spausdinimo greitis: iki 90 mm / s.

6) parama bar kodas: I25, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, Codebar, Code39,

Code93, Code128, Code11, MSI

7) maitinimo šaltinis: 5V-9V

8) grafikos spausdinimas: spausdinimo tiesiogiai bitmap

9) spausdinimo plotis: 48 mm

10) aplinkos sąlygos:

darbo temperatūra: 5~45

Laikymas: -40~60 (įskaitant spausdinimo popieriaus)

Drėgmė: 2): 20~90%RH (40 )

Laikymas: 20~93%RH (40 )

Pakavimo Apima

1 vnt įterptųjų spausdintuvą

1, pc prijungimo laidai

1 roll terminio popieriaus

Produkto Rodo

Integruotas skydelis spausdintuvas yra plačiai naudojami degalinėse, Bilietų automatuose, "PASIDARYK pats" pardavimo automatai, Kioskai, Gamyklos Įrengimai, Svėrimo Įranga, Svarstyklės, Taksi, Laboratorijos, Bandymų Mašinos, Medicinos Įranga....kuris turi spausdinti tekstus ar ženklus...

Mokėjimo

Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.Jei už didelį užsakymą, taip pat galime priimti TT per Banko ir Western Union.Prašome peržiūrėti mūsų įmonės svetainėje ir susisiekite su mumis gamyklos tiesioginio pardavimo didmeninės kainos.

Pristatymas

Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) daugelis pašto paslaugų, tokių kaip HK post/China post/Singapore Post/Netherland Paštu, paprastai prekėms, kurios yra pagal 2KG bus išsiųsti Kinija po Oro pašto visoms prekėms be baterijų.Už prekes su baterijomis, paprastai mes naudojame Netherland Paštu arba Singapore Post priklauso nuo skirtingų šalių.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

Pristatymo paprastai imtis 15-45 dienų atvykti į paskirties vietą.Tačiau dėl kai kurių Pietų Amerikos šalių, kartais reikės daugiau nei 60 dienų, prašome jį suprasti.

RMA Politikos

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų GO#.

4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Paskolai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti .

Atsiliepimai

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome nedvejodami palikti neigiamų atsiliepimų tiesiogiai ir prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.rtI

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai