1-1/8" Dviejų Hole Kaiščių Rinkinys Anoduoto Juoda Oksidas Apdaila 2 Skylė Flanšas Derinimas Pin 35ED

1-1/8" Dviejų Hole Kaiščių Rinkinys Anoduoto Juoda Oksidas Apdaila 2 Skylė Flanšas Derinimas Pin 35ED

p19382

Nauja

Yra sandėlyje

€9.28 €7.89
Vnt.

Žymos: ms vamzdžių jungės, mt3 tvirtinimo flanšo, tekinimo staklių griebtuvas kumščiais, chuck collet, tvirtinimo jungtis jungė, flanšas mediena, tvirtinimo, plieno flanšo dangtelis, tvirtinimo flanšo m33, mini tekinimo staklių griebtuvas jungė, stabdymo vamzdžių jungės.

Savybės: - Du skylę smeigtukai flanšas aligner yra įrankis, kuris leis jums suderinti vamzdžiai, todėl jie gali dera tarpusavyje tiek vertikaliai, tiek horizontaliai į žemę.

- Skirtingai nei kitų dviejų hole smeigtukai, kad daug laiko, kad jį gauti teisę ir yra labai sunku, nes prastai baigtas kraštus, mūsų aliuminio skylę pin rinkinys yra greita ir lengva naudoti, nes kaiščiai yra ergonomiškai suprojektuoti ir individualiai tikrinami.

- Mūsų dviejų hole pin rinkinys bus puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško už prieinamą variantą už vidutinio dydžio dviejų hole flanšas smeigtukai.Mūsų gaminiai idealiai tinka ASME 150LB junges nuo ½ "– 14".

- Mūsų sunkiųjų dviejų hole pin rinkinys yra pagamintas iš aukščiausios kokybės grūdinto 6061 aliuminio ir anoduoto juoda oksidas, todėl patvari ir trunka ilgą laiką.Tai taip pat labai tiksliai ir tiksliai, kaip vamzdis junges bus suderinta puikiai.Siūlai yra gerai apdirbta, taip pat.

- Lengva Naudoti, ergonomiškas, Aukštos Kokybės 6061 Aliuminio, Anoduoti Juoda Oksidas Apdaila, Tikslumo, lengvos Konstrukcijos.

Specifikacija: Spalva: Juoda

Medžiaga: Aliuminio 6061

Ilgis:10cm/3.94"

Komplektą Sudaro: 1SET x 2 Skylė Flanšas Derinimas Pin

pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai