Derva Vištienos Statula Prijungti Gaidys Vištas, Paukštis Krašto Vietų Lauko Kiemas Meno Skulptūros Sodybos, Vejai, Sodo Puošmena

Derva Vištienos Statula Prijungti Gaidys Vištas, Paukštis Krašto Vietų Lauko Kiemas Meno Skulptūros Sodybos, Vejai, Sodo Puošmena

p194295

Nauja

Yra sandėlyje

€21.86 €13.11
Vnt.

Žymos: vištienos sodas, karinės sodo skulptūros, mažų paukščių skulptūros, vištienos namas, keramikos gaidys, mikro sodas, dekoro sodas, skulptūrų sodas, 50kw generatorius, gardenia augalų.

Kulka taškų:

1. Nesvarbu, kur jūs sėdite, tai unikalus ir mielas jaunikliai bus tikrai pritraukti žmonių dėmesį.Ruoškitės tegul šie mielas jaunikliai gali papuošti jūsų kiemą!Jie skiriasi nuo paprastų vištų, kad likti ant žemės.Jie mėgsta šokti aplink ir rasti tinkamą vietą poilsiui.Jūs galite juos rasti kopėčios, kėdės, gėlių vazonus, ar visus kampus.

2. Kad jums šypsena.Labai tinka naudoti sode, priekiniai veranda, patalpose ir lauke!Geros dovanos draugams, šeimos nariai ar kaimynai, ar mažų dalykų sau!

3. Pridėti šiek tiek asmenybę, į savo namus su šių unikalių rankų darbo viščiukai!Jie bus taip pat likti ant žolės arba į krepšelį arba kitose vietose, kaip ilgai, kaip ji yra jūsų namuose, jie patinka.

4. Dydis: Visi viščiukai yra to paties dydžio, apie 16 x 16cm.Gali būti naudojamas tvorų, maksimalus plotis sėdynės valdyba yra 4 cm.

5. Medžiaga: Derva.Kiekviena dalis buvo kruopščiai nurodyti ir raižyti.Ji yra stipri, o ne trapi, spalva yra vienoda ir nėra lengva išnyks, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Kiekvieno mūsų parduotuvėje yra rankų darbo, rankomis dažyti ir unikalus.Vaizdo sąlyga yra vaizdas tikrasis produktas jums bus gauti.

Aprašymai:

Medžiaga: Derva

Dydis: 16*16*11cm

Svoris: apie 400g

Pakavimo sąrašas

1*Sodo Statula

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai