24pcs Balta Liepsna Nagų priauginimo Pleistras Netikrų Nagų Rinkinys Vandeniui Nagų Dailės Reikmenys, Klijai Nagų Patarimas Plėtiniai Priedai

24pcs Balta Liepsna Nagų priauginimo Pleistras Netikrų Nagų Rinkinys Vandeniui Nagų Dailės Reikmenys, Klijai Nagų Patarimas Plėtiniai Priedai

p195111

Nauja

Yra sandėlyje

€2.44 €1.88
Vnt.

Žymos: xt 600 stūmoklio žiedai.

24pcs Balta Liepsna Nagų priauginimo Pleistras Netikrų Nagų Rinkinys Vandeniui Nagų Dailės Reikmenys, Klijai SK88 Aprašymas:

Savybės:

1. UNIKALUS DIZAINAS: Skirtingai nuo įprasto nagų dėmės.Jūs galite dėvėti ją į bet kokiai progai, visada labiausiai akį traukiantis.

2. Į PAKETĄ ĮEINA: 24 nagų lopai rankas ir kojas.Pagamintas iš saugių medžiagų, ji turi šviesos skonio, nei tradicinių nagų lakas ir nepakenks jūsų gražūs nagai.

3. DOVANŲ IDĖJOS: Ideali dovana draugams ar šeimos nariams, kurie, pavyzdžiui, nagų dailė.

4. PLATUS NAUDOJIMAS: Tinka profesionaliems salonas, nagų kursai, nagų menininkų ir asmens (šeimos) naudoti, ir tt.Jūs galite mėgautis geras DIY laiką su savo draugais, kurie taupo pinigus ir stiprina santykius.

5. PATARIMAI: ne paliečia vandens per dvi valandas.Jei norite išlaiko jį ilgą laiką, jūs galite kreiptis nagų lako padengti tai, kad lipdukas gyvenimą ilgiau.

Skelbimas:

Tikrosios spalvos gali skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio parametrai.

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

24pcs x Nagų priauginimo Pleistras(su klijais)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai