Naujas Juokingi Ūkio Metalo Peeping Karvė Lauko Sodo Puošybos Meno, Ūkio Kiemas Sienos Medžio Pakabukas Galvijų Outdool Sodo Puošmena

Naujas Juokingi Ūkio Metalo Peeping Karvė Lauko Sodo Puošybos Meno, Ūkio Kiemas Sienos Medžio Pakabukas Galvijų Outdool Sodo Puošmena

p196248

Nauja

Yra sandėlyje

€13.69 €5.47
Vnt.

Žymos: lauko sodo puošyba, pastatai, sodas, british shorthair, augalų kuolo, mini augalų puodą, sodo puošmena jardin, dekoro sodas, sodai puodai, sodo gnome, akmens sodas laumės.

Ūkio Peeping gyvūnai Galvijai Metalo Meno Lauko Lauko Sodo Pakabukas

Apdailos:

Metalo medžiagų: šie meno skulptūros yra 100% rankų darbo užsakymo.Tikrasis produktas yra pagamintas pagal profesinės mašinos, didelis šviesos poliruoti ir pagaminti medžiagų, jie yra atsparūs vandeniui, rūdžių įrodymas.

Atlaiko lietų, užšalimo ar blizgesį.Didelio stiprumo apsauga, sauga, saugos koeficientas indeksas yra aukštas.

Patalpų ir lauko apdailai: ekrano kur norite nesirūpindami dėl karščio, saulės spindulių, drėgmės, lietaus, nes padengtas dažų funkcija.

Jūs negalite eiti negerai dovanų tiems, kurie mėgsta sodo, dekoravimo ir gyvenimo rinkinys subtilus menas Valentino Diena, Motinos Diena, Tėvo Diena, Darbo Diena, Padėkos Diena, Kalėdos, gimtadienis, housewarming ir kt.

Medžiaga: Metalas

dydis:

Arklys: 30x20.8cm,Kiaulių: 30x26.1cm

spalva: juoda

Prie sienos montuojamas dizainas gali būti rodomas ant medžio arba prie įėjimo kieme, kuris bus nustebinti savo šeimos ir draugų.

Pasirengę pakabinti ant medžio, tvoros ar kas jums tinka.Tai yra didelis, pokalbiai ir gali būti integruota su bet lauko aplinka!

Jie tarė gražus šešėliai, kad pakeisti visą dieną, todėl Karvė realus dalykas, jūs galite žiūrėti.

Sudėtyje yra:

1PC Pakabukas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai