Naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis, Skalbimo Mašina, Daugkartinio Naudojimo Skalbimo Kailio Catcher Valymo Reikmenys, Valymo Skalbimo Kamuolys Kačių Ir Šunų Kailių Korp Filtras

Naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis, Skalbimo Mašina, Daugkartinio Naudojimo Skalbimo Kailio Catcher Valymo Reikmenys, Valymo Skalbimo Kamuolys Kačių Ir Šunų Kailių Korp Filtras

p19718

Nauja

Yra sandėlyje

€1.66 €1.24
Vnt.

Žymos: dyson filtras v8, 51mm filtras, ball laundry, delfinų aukso žiedas, 3 žandikaulio alyvos filtras, korp spąstus, užvirinti filtras, baterija žuvų siurblys, draugas turėtojas, žaidimas lytis.

Specifikacija:

Spalva: Žalia/Geltona/Juoda

Tipas: Gėlių/Round

Gaminio dydis: 10x10x1.5cm / 3.9x3.9x0.6in

Medžiaga: silikonas

Naudojimas: naminių gyvūnėlių plaukų valiklis, drabužių korp valiklis, adsorb plaukų ir dulkių

Naudojimo būdai:

Jis gali būti naudojamas tiesiogiai stick plaukai ant naminių gyvūnų ir ant drabužių; jis taip pat gali būti naudojami džiovintuvas.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

【AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS】naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis, skirtas Skalbimo pagamintas iš minkšta,lipni ir elastingos medžiagos,kurios gali lengvai gauti plaukų šunų ir kačių,ir plaukų,dulkių,šiukšlių pritvirtinti prie drabužių,kad drabužiai gali būti kruopščiai valomi.

【NAUDOTI LENGVAI】Jis gali būti naudojamas tiesiogiai klijuoti drabužius ir taip pat būti įdėti į džiovintuvas mašina.Su mašinos veikimą,naminių gyvūnėlių plaukų valiklis visiškai sugeria plaukų ant drabužių,todėl plovimo daugiau švari ir nešvarumai nebus blokuoti nutekėjimo.

【MULTI FUNKCINIS】Mūsų augintinių plaukų valiklis, skirtas skalbimo padeda pašalinti drabužiai,patalynė,paltai,suknelės,antklodes,lakštai ir bet kuri kita plaukų,korp,gyvūnų plaukų ir kitų nešvarumų.

【DAUGKARTINIO naudojimo】naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis Skalbykla, yra netoksiškos,saugios ir tinka vaikams, drabužiai.Lengva valyti.Nuplaukite vandeniu ir po naudojimo ir sausoje vėsioje vietoje(venkite tiesioginių saulės spindulių),išlaikyti, ji lipni.

Pakuotė :

1 X Skalbimo Mašina, Plaukų Gaudyklė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai