Šiaurės Retro Saugojimo Dėklas Dekoratyvinės Plokštelės Leidybą Organizatorius Dėklas Desertas Plokštės Papuošalai Ekrano Namų Virtuvės Dekoro 35x25cm

Šiaurės Retro Saugojimo Dėklas Dekoratyvinės Plokštelės Leidybą Organizatorius Dėklas Desertas Plokštės Papuošalai Ekrano Namų Virtuvės Dekoro 35x25cm

p19799

Nauja

Yra sandėlyje

€7.85 €5.42
Vnt.

Žymos: šiaurės stalo, metalo plokštelės, dekoratyvinis šalies padėklai, metalo vaisių dėklas šiaurės, patiekalas šiaurės, dekoro dėklas, padėklai dekoratyvinis rosegold, juoda peiliai, nerūdijančio dėklas, padėklai dekoratyvinių natūralių.

Aprašymas:

Numatyti storaging jūsų daily essentials,patrauklus ir patogus.Veidrodis dėklas, tuštybės dėklai, dėklas veidrodinį taip pat gali organizuoti papuošalai ir aksesuarai, kaip lovelis papuošalai, kosmetinis dėklas, dekoratyvinės plokštelės, vonios kambarys, kosmetinis dėklas, elegantiškas ir stilingas.

Funkcijos veidrodžio apačioje ir sidabro apdaila, dizainas, puikiai metalo dekoratyvinės plokštelės, kvepalai organizatorius.

Siūlo stilingas būdas išlaikyti organizuotas ir puikus pasirinkimas namų dekoro!

Mielas dekoratyviniai metalo plokštelės, kuris yra pagamintas iš rankų darbo poliruoto metalo ir baigė su elegantiška veidrodinį stiklo paviršius tiems, dekoratyvinis vienetų namuose.

Tai tarnauja dėklas taip pat tarnauja kaip stilingas bazės valgomasis centras gabalas košė su žvakės, dekoratyvinės puošmena dėl prieškambario lentelės ar net būdas saugoti sudaro ant savo tuštybės lentelė.

Taikomas bet progomis, pavyzdžiui, barai, restoranai, kavinės, biuro, namo, taip pat didelis sidabro veidrodis dėklas, vonios kambarys dėklas.

Specifikacija:

Medžiagos: Metalas + Stiklas

Spalva: Sidabrinė

Dydis(ilgis x plotis x aukštis): approx. 35x25x5.5cm/ 13.78x9.84x2.17 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Dekoratyvinės Plokštelės

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai