4 vnt 25/28/30 mm Sijos Apkabos Pavasario Apykaklės Įrašai, sporto Salė Svorio Hantelių Užraktas Standartinis Kėlimo Rinkinys

4 vnt 25/28/30 mm Sijos Apkabos Pavasario Apykaklės Įrašai, sporto Salė Svorio Hantelių Užraktas Standartinis Kėlimo Rinkinys

p20024

Nauja

Yra sandėlyje

€9.60 €6.72
Vnt.

Žymos: sporto žmogus svoriai, 3 aviečių rinkinys, vamzdžio apkaba, svarmenimis turėtojas, trauka marškinėliai, gundam, bascula, holter, stendo sporto salė, domyos multi sporto salė.

Funkcija:

# STRONG & ILGALAIKĮ- Pagaminti iš aukštos kokybės spyruoklinio plieno ir plastiko medžiagų, ji turi puikų sukibimą ir gali turėti svoris plokštės tvirtai vietoje.Jie yra nepakeičiama priemonė, per savo stiprumo mokymas.

# PATOGI RANKENA - Ergonomiška rankenos konstrukcija užtikrina naudojant komforto, Svertinis plokštės gali būti lengvai perėjo, sutaupyti jūsų laiką pereiti svorius ir be jokio vargo.

# UŽRAKINTI SAVO ŠTANGA - Tai štanga antkakliai gali nustatyti barbells arba hantelio barų sandariai apsaugo nuo plokštės svoriai nuo stumdomas off baras, suteikia jums saugiau apsaugą, užtikrinti, kad jūs galite pasinaudoti ramybę.

# PAPRASTA ir NEŠIOJAMIEJI - Maža, paprastas dizainas, o ne išgalvotas, tai štanga įrašą neužima daug vietos ant baro, ir yra patogu nešiotis.Tai yra geriausias pasirinkimas namų sporto įrangos.

# Įtraukti Elementai - 4 x plieno sijos įrašus .Pastaba: Prašome įvertinti savo juostą prieš užsakymą. (Jei dydis netinka, ar jūs turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.)Strypas nėra labai tinkamas.

PAKETŲ Sąrašo:

4 x Rhino Slėnis 25MM/28MM/30MM Štanga Įrašą

Tinka Gimnastikos Fitneso, Svorio Kėlimo, Maitinimo, Mokymo, Darbo ir t. t.

## Patogu & Universalios

Kai jūs savo šios pavasario įrašą antkakliai, galite daryti pratimus be jokių pastangų sau, ir vykdyti planą bulid jūsų raumenys ir rankinių linijų.Lengva nešiotis ir naudoti.

## Puiki Dovana

Tai Dumbell & Štanga Gnybtus bus jūsų geriausias pasirinkimas dovana.Kompaktiškas struktūra daro jį puikus kompanionas eiti su likusį savo namų treniruoklių salė įranga.Tinka Naudoti ant Namų ,Kelių ir visų Komercinių Gimnastikos įranga.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai