10W Lauko Saulės Skydas, Sulankstomas Mobiliojo Galios Ultra Plonas Elementų Kroviklis Nešiojamas, Sulankstomas Saulės Įkroviklis išmaniųjų telefonų

10W Lauko Saulės Skydas, Sulankstomas Mobiliojo Galios Ultra Plonas Elementų Kroviklis Nešiojamas, Sulankstomas Saulės Įkroviklis išmaniųjų telefonų

p20082

Nauja

Yra sandėlyje

€13.36 €8.96
Vnt.

Žymos: saulės skydelis, bankas galia, saugiklis saulės elementų, saulės įkroviklis, usb c saulės skydelis, solor skydelis 100w, powerbank saulės mokestis, ląstelių saulės, saulės skydelis 12v 5v, mobilus saulės kolektorių.

BSY-GT104 10W Saulės Skydelis Lauko Nešiojamas, Sulankstomas Mobiliojo Galios Saulės Elementų Baterijų Kroviklis su Karabinai išmaniųjų telefonų Kuprinė Kempingas, Žygiai

Ypatybė:

Ji turi polikristaliniai saulės elementų, A lygis mikroschemą, kuri gali būti naudojama mobiliuosiuose telefonuose, galia, bankai ir kt.

Priimti pažangias polietileno danga, technologijų, paviršiaus baterija yra uždarytas su epoksidine derva, ir spalva graži.

Didelio stabilumo ir gerą ilgaamžiškumą.

Lengvas ir lengvai atlikti.Konversijų rodiklis yra aukštas, produkcijos efektyvumas yra gera, ir produkcija yra aukštos.Didelis stabilumas, gera patvarumą ir stiprus taikymas.

Atsparus įbrėžimams, ne putų, lengva valyti.

Ji turi didelį atsparumą, gali atlaikyti skirtingų aplinkų, ir turi gerą neperšlampami veiklos.

Teigiami ir neigiami elektrodai iš visos baterijos yra pagamintos iš aukštos kokybės sidabro pasta, didelis suvirinimo stiprumo ir žemos serijos pasipriešinimo.

Sulankstomas, jis gali geriau gauti saulės spindulių po atsiskleisti.Patogus laikymas po veidrodėliai, erdvės taupymas.

Taikymo sritis: Automobilių akumuliatoriai, automobiliams, RVs, laivai, lėktuvai, palydovai, kosminės stotys, lauko veisimo, sodinti, turizmo, saulės, gatvių apšvietimas.

Specifikacija:

Saulės skydelis lustas: polikristalinio silicio

Galia: 10W

Saulės Veidrodėliai Skydelis

Rėmo dydis: 115x190x25mm/4.53x7.48x0.98in

Išplėstos dydis: 560x190x5mm/22.05x7.48x0.2in

Be apkrovos įtampa: 5.6 V

Apkrovos įtampa: 5V

Trumpojo jungimo srovė: 2,5 A

Išėjimo srovė: 2A (maks.)

Patarimas:

1. Prieš naudojimą, prašau užtikrinti, kad teigiamas ir neigiamas poliai šis gaminys yra prijungtas prie atitinkamos tie krovinį.

2. Jei nėra profesinio ir techninio personalo, prašome ne bandyti pakeisti grandinė arba naudokitės produktas, ardyti, produkto ar pakeisti grandine be leidimo, mūsų bendrovė nėra atsakinga.

3. Geriausi darbo laikas produktas yra 9:00-17: 00 (poveikis yra geriau, saulėtas oras).

Pastaba:

Nenaudokite subraižyti paviršių, saulės skydelis su aštriais daiktais.

Kai baterijos įkroviklis su saulės energijos, prašome vieta saulės skydas nukreiptas aukštyn tiesioginių saulės spindulių, kad būtų užtikrintas geriausias apmokestinimo poveikis.

Prašome don ' t įdėti įkroviklį lauke lietingą dieną.Saulės energija yra naudojami kaip avarinio įkrovimo kad būtų išvengta trumpojo jungimo.USB žemyn vandeniui IP65 reitingų.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Saulės Skydelis

2 X Karabinai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai