Xiaomi Mijia 125cm 145cm, Sulankstomas Automobilio priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje Skėtis Automobilių UV Padengti skėtį nuo saulės Šilumos Langą Interjero Apsauga

Xiaomi Mijia 125cm 145cm, Sulankstomas Automobilio priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje Skėtis Automobilių UV Padengti skėtį nuo saulės Šilumos Langą Interjero Apsauga

p20806

Nauja

Yra sandėlyje

€11.36 €3.41
Vnt.

Žymos: xs max grūdintas stiklas 6d.

45288196756696129 Karšto parduoti pažangos JAV $ 5.50 / JAV dolerių, 30.90 / US $ 25.00 / US $ 35.00 / US $ 3.50 / US $ 21.00 / JAV dolerių, 12.80 / US $ 21.00 / JAV dolerių, 27.00 / US $ 14.50 / Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Aprašymas:

Pavadinimas: Automobilių Saulė Pavėsyje / Automobilio priekinio Stiklo skėtis

Medžiaga: UPE Lydinio

Dydis:

Mažas Dydis: 65X125cm

Didelis Dydis:79X145cm

Tinka: dėl Sedanas SEDANAS Sedanas Multi Paskirties Transporto priemonės (Prašome atsižvelgiant į faktinę situaciją, pasirinkite dydį)

Savybės

1. Aukštos kokybės medžiaga, kurios Funkcijas: atsparumas dilimui, atsparumas senėjimo, atsparumas smūgiams.

2. NAUJAS Saulės pavėsyje Stiliaus.Skėtis dizainas/ruožas projektavimas, mažo dydžio, lengva nešiotis.

3. Siekiama anti-UV, mažesnis automobilio vidaus temperatūros Vasarą.

Pastaba:

1. Prašome leisti subtilus dydis klaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotė: 1pc

Pristatymas

1.Mes atsiųsime elementus per 2-3 dienas, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,pirkėjai yra atsakingas už muitus.

3.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

4.Prekės yra vežamos Paskolai.lt Standartinis Pristatymas , Paskolai.lt Premium Pristatymas, ePacket,pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

5.Jei norite gauti elementą greičiau,susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais:UPS,DHL, " Fedex,TNT,DEPX,AVS.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: https://global.cainiao.com/index.htm

(nukopijuokite į naršyklės atidaryti)apie mus, jei norite.

Atsiliepimai

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai