Rose Aukso Nerūdijančio Plieno Vinis Kreivė Pincher UV Gelio Nagų Formavimas Pincetu Manikiūro Priemonės, Nagų Dailės Pigesniu Apkabos, FY42

Rose Aukso Nerūdijančio Plieno Vinis Kreivė Pincher UV Gelio Nagų Formavimas Pincetu Manikiūro Priemonės, Nagų Dailės Pigesniu Apkabos, FY42

p20972

Nauja

Yra sandėlyje

€3.86 €1.93
Vnt.

Žymos: kvarco nagų dailės priemonės, rinkinys nagų, dh nagai, moyros nagų dailė, gelis nagų lakas, builder gel uv, nagų dažų rašiklis, moldes manikiūro, ts pincetu, cliper.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Tipas: Cross Veiksmų Pincetu

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: rožinė Aukso ir Vaivorykštė

Kiekis: 1pc

Fetures: 1.TIKSLIAI AMATŲ IR PUIKIAI SUDERINTOS GINKLŲ -- Kiekvieno pincetu patarimas yra ranka paduodama, aštrus, surinkti ir reguliuoti tikslumo, tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

2.AUKŠTOS KOKYBĖS NERŪDIJANČIO PLIENO -- Šio amato pincetu rinkinys pagamintas iš aukštos stiprumo nerūdijančio plieno su anti-static ne-magnetiniai dažai ant paviršiaus, ir rūgšties-bazės apsaugą.Jis yra patvarus ir ne dirgina, ne lengvai deformuojasi, ir lengva valyti.

3.TAIKYMO -- naudojamus pasiekti bauda objektus į mažas zonos, tai pincetu yra puikus bet kokios programos, kad reikia, turintis bauda daiktas, kad paprasti pincetu negali pasiekti.

4.PLATUS NAUDOJIMAS-Tai artėjimas pincetu rinkinys ypač tinka "PASIDARYK pats" amatų, elektronika, papuošalai ir laboratoriniai darbai.

Paketas Apima:

1 x Kryžiaus Veiksmų Pincetu

Pastaba:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukas,

rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių ,pvz., ryškumą, monitorius ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai