50 Vnt Plačiai Burnos 86 MM Mason Jar Konservavimo Dangteliai, Daugkartinio naudojimo Nuotėkio Įrodymas, Split-Tipo Sidabro Dangtelius su Silikono Riebokšliai, Žiedai

50 Vnt Plačiai Burnos 86 MM Mason Jar Konservavimo Dangteliai, Daugkartinio naudojimo Nuotėkio Įrodymas, Split-Tipo Sidabro Dangtelius su Silikono Riebokšliai, Žiedai

p21018

Nauja

Yra sandėlyje

€13.94 €9.90
Vnt.

Žymos: maisto silikoninis dangtelis, "pasidaryk pats" fermentacijos dangtis, konservų indelyje, fermentas jar, konservavimas, mason jar plastiko dangteliu, jar atvira, nustatyti silikoniniai dangteliai ruožas, bambuko jar, profesinės konservų atsargas.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Pakavimo sąrašas: 50 mason jar dangteliais.Dydis: 3.38 cm/8.6 cm skersmens.

[Spalva] spalvos dangtelis yra sidabras, paprastas ir stilingas.Be to, galite naudoti žymeklį pažymėti maisto susijusi informacija ant dangtelio, arba parašykite datą ant dangčio padėti jums įrašyti laiką maisto gamybos ir pirkimo.

[Geras sandarumas] antspaudas yra sandari ir sandariai uždarytą.Dangtelio mason jar yra įrengta su silikono žiedas.Konservai dangteliu, tinka laikyti maisto produktai, grūdai, pagardai ir gėrimai, švieži.Jums nereikia nerimauti dėl nuotėkio sandarinimo medžiaga užteršimo virtuvėje ar kitose vietose.

[Medžiaga] - Plati Mason Jar Dangteliai, pagaminti iš alavuotoji skarda, ir yra sluoksnis silikono žiedas viduje ir gali būti pakartotinai daug kartų.konservavimo dangteliai yra atsparūs aukštai ir žemai temperatūrai, todėl konservų dangteliai tinka šaldytuvai, indaplovės ir mikrobangų krosnelės, jūs galite naudoti Konservavimo Dangteliai, pakeisti rūdžių spalvos metalo dangteliai

Dangtis gali būti naudojamas saugoti užsiliko, švieži padažai ar sultys, sausi prekių laikymo, prieskonių ir kitų smulkių daiktų.

[Anti-rust poveikį] konservai dangtelis yra rūdžių įrodymas ir nuo korozijos.Galite naudoti konservuotas dangtelis pakeisti aprūdijęs metalinis dangtis.Gali būti dedamas į šaldytuvą.

Medžiaga:Alavuotoji Skarda

spalva:Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

50 x Jar Split Tipo Dangteliai (neapima Juosta)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai