Automobilių Dervos Ornamentu Mielas Animacinių Filmų Galvijų Cool Mados Automobilių, Namų Dekoracijas Gražus Bull Papuošalų Už Namo Automobilių Biuras

Automobilių Dervos Ornamentu Mielas Animacinių Filmų Galvijų Cool Mados Automobilių, Namų Dekoracijas Gražus Bull Papuošalų Už Namo Automobilių Biuras

p21044

Nauja

Yra sandėlyje

€9.60 €6.72
Vnt.

Žymos: vyrai biuro dekoras šiuolaikinės, jautis terjeras marškinėliai, jaučio galva, namų projektavimas modernaus dekoro, buliaus statula wall street, kamuolys odinis, amerikos bull terjeras, fox namų dekoro šiuolaikinės, vaikų batų mergina, jautis derva.

Savybės: Aplinkai nekenksmingų medžiagų

Jis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų derva medžiaga, ir spalvinga paveikslų ranka amatininkai,, kad mūsų produktai yra daugiau spalvinga.

Reguliuojamas grandinės

Grandinės dėvėti aksesuaras yra reguliuojamas.Jūs galite reguliuoti grandinės ilgio pagal jūsų poreikius.

Mažas dydis

Šis automobilis pakabukas yra labai mažas ir lengva nešioti, jūs galite įdėti ją į priešais priekinio stiklo automobilio, tai bus ne blokuoti savo žvilgsnio, važiavimas yra saugesnis.

Mielas ir vėsioje išvaizda

Animacinių filmų personažus, produkto gyvas ir gyvas išraiškos, ir mielas išvaizda yra labai mielas, ir jie atrodo labai gražus nešioti didelių karoliai vietos tironai.

Taikymo sritis

Produktas gali būti naudojamas kaip pakabukas ant automobilio, ar biure ar namuose, savo kambarių ir kitų vietų, tai yra dekoratyvinis.

Techniniai duomenys:

Tipas: automobilių pakabukas

Kiekis: 1pc

Medžiaga: derva

Prekės spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 9.5*8.5*7.5 cm/3.7*3.3*2.9 colių (L*W*H)

Grynasis svoris: 180g/6.3 mm

Pakuotė:

1*automobilių pakabukas

1* pakuotės dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai