Povo Plunksnų Rankų Darbo Dreamcatcher Bohemijos Spalvos Plunksnos Bambuko Ratas Svajonė Ju Sienos Kabo Ornamentu Namų Kambario Dekoro #

Povo Plunksnų Rankų Darbo Dreamcatcher Bohemijos Spalvos Plunksnos Bambuko Ratas Svajonė Ju Sienos Kabo Ornamentu Namų Kambario Dekoro #

p21282

Nauja

Yra sandėlyje

€3.11 €2.14
Vnt.

Žymos: bambuko žiedas, juoda bohemijos sijonas, dekoro rotango, boho dekoras namuose, bambuko varpelių, bambi namų dekoro, bambuko varpas, bohemijos ausies, macram, jujuhat.

Medžiaga: A/C-geležinis žiedas+medienos granulių+medvilninių siūlų+plunksna.B-bambuko žiedas+ABS briaunos+satin sriegis+plunksna.

Ilgis: A-70CM.B-60CM.C-40CM.

Savybės:

1. Rankinis mazgas Virvę, svarbus dalykas, apie svajonė ju gaudytojas yra virvę gėlių, pintų virvių yra tik rankomis austi, efektas yra realus.

2. Dažyti mediniai karoliukai yra poliruoti ir naudoti spalvų-išsaugoti dažų.Pakabukas yra ryškiai spalvoti ir blizga, ir dizainas sklandžiai ir permatomas pakabukas daro svajonė ju catcher unikalus.

3. Kiekviena plunksna yra kruopščiai atrenkami ir rafinuotas per kelis procesus.

4. Išskirtinį detalės yra pagrindas yra aukštos kokybės.Visi šie duomenys bus atlaikyti jūsų svarbiausių akis ir pareikšti unikali patirtis ir žmogiškas priežiūros.

Pakuotė:1 x dream net gaudytojas

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai