12PCS Realus Jūros Vėžlius Gyvūnų figūrėlių, Modelį Švietimo Fidget Žaislas Scenos Dizainas, Modeliavimas statulėlės Apdailos Dovana

12PCS Realus Jūros Vėžlius Gyvūnų figūrėlių, Modelį Švietimo Fidget Žaislas Scenos Dizainas, Modeliavimas statulėlės Apdailos Dovana

p21462

Nauja

Yra sandėlyje

€5.05 €2.52
Vnt.

Žymos: vasaros žaislas, anti stresas, plaukti kilimėlis, pendant crystal piramidės, "diamant" crystal piramidės, epoksidinės pelėsių piramidės, plaukti baseinas, fidget žaislas, dovanų dėžutė piramidės, figet žaislas.

12PCS Realus Jūros Vėžlius Gyvūnų figūrėlių, Modelį Švietimo Fidget Žaislas Scenos Dizainas, Modeliavimas statulėlės Apdailos Dovana

Medžiagos:PVC Plastikas

Prašome atkreipti dėmesį:

Nes visi modeliai gavo skirtingą nuspaudžiant transporto procesas, prašome įdėti kojas gyvūnų modelį į šiltą vandenį, ir tada naudokite savo rankas, spustelėkite ir pataisyti.Po 3-5 minučių jie bus nuolatinis, labai gerai.Mes nuoširdžiai atsiprašome už problemų suteikiame jums.Dėkojame už jūsų apsilankymą.

Visos nuotraukos čia yra realių objektų fotografavimo,nes kiekvieno monitoriaus ir konfigūravimo parametrus, yra įvairių,spalvų produktų gavote gali būti nežymus skirtumas.

Patarimai :

1. Importo muitų, mokesčių ir kitų mokesčių nėra įtrauktos į prekių kainą.

2. Mes siūlome nemokamas pristatymas per China Post oro paštu: ji paprastai trunka apie 20-30 dienų, kad laivas į JAV ir 15-39 dienų, Kanados, Australijos, jungtinės KARALYSTĖS ir kitų Europos šalių trunka apie 15-39 dienų.

Jei jums reikia skubiai prekei, prašome susisiekti su mumis express pristatymas.Mes apskaičiuosime kurjerių išlaidų už jus.

Express pristatymas trunka maždaug 3-7 dienų atvykti.

Jei negavote prekės per tranzito metu, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Kaip kartais yra transporto ar skrydžio vėlavimo,

mes prašome, kad pašto ir muitų už jus.Gerbiami pirkėjas, prašome nesuteikia blogas peržiūros karto, mes bus būti atsakingi Mes bus atsakingas pakeisti trūkstamą elementą arba grąžinti atitinkamą kainą.

3. Paskolai.lt palaiko įvairių mokėjimo būdų, todėl jūs galite pasirinkti vieną, kad yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, tavo mokėjimas bus laikinai laikomų Paskolai.lt, kol gavote užsakymą, ir yra patenkinti.

4. Visi užsakymai turi būti sumokėtas per 3 dienas užbaigti mokėjimo ir we will ship užsakymą kuo greičiau.

Kad brangūs Pirkėjui :

1. Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus plėtojant savo verslą, todėl, jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome palikti 5 žvaigždutes už jūsų atsiliepimus.Labai ačiū!

2. Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Jei turite bet kokių poreikių ar problemų, prašome susisiekti su mumis laiku,mes pateiksime geriausią sprendimą.

3. Teisingai ir gerai reviewIt yra labai svarbu, kad jūs ir pardavėjas.Nes pardavėjas, atsižvelgiant į jūsų atsiliepimus įrašyti, siekiant nustatyti, jei jūs esate geras pirkėjas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai