11pc Katė Plunksnų Kibinimas Interaktyvus Žaislas Catcher Kibinimas Žaislas 1 Ištraukiama Katė Lazdelę Ir 10 Pakeitimo Kibinimas Lazdelės su Bell Katė

11pc Katė Plunksnų Kibinimas Interaktyvus Žaislas Catcher Kibinimas Žaislas 1 Ištraukiama Katė Lazdelę Ir 10 Pakeitimo Kibinimas Lazdelės su Bell Katė

p21616

Nauja

Yra sandėlyje

€12.88 €6.70
Vnt.

Žymos: yusb vielos telefono klaviatūra.

Katė Plunksnų Kibinimas Žaislas 1 Ištraukiama Katė Lazdelę Ir 10 Pakeitimo Kibinimas Lazdelės su Bell Katė Interaktyvus Catcher Kibinimas Žaislas

Savybės:

Funny Cat Plunksnų Kibinimas Žaislas - Ši katė lazdelė gali padėti išlaikyti jūsų katės aktyvus ir daryti daugiau pratimų, didinant jų interesus, padėti jiems stiprinti tarpusavio pasitikėjimą ir draugystę su jumis, ir padaryti dantį nebėra sunku darbą už jus.

Išlaikyti Jūsų Katė Move & Sveikas - plunksnų ir kirminas, kuris pridedamas su varpeliu iš tikrųjų gali sugauti kates dėmesį ir priversti juos suktis, šokinėti, užšokti ir persekioti.Tai yra geras būdas išlaikyti jį sveikesnį ir smagiai.

Ištraukiama ir Lengvas - Ši katė kibinimas rinkinys yra pagamintas iš saugių, netoksiškų medžiagų.Visi dažai yra netoksiški ir saugūs jūsų katės.

Netoksiška ir Aukštos Kokybės - katė žaislas lazdelė tęsiasi 14,5 colių iki 38 colio lengvai.Jos pakankamai ilgas, lengvas ir sūpynės lengvai, todėl dantį katės nebėra vadovo darbą.Pasitraukė atgal į mažesnio dydžio po žaisti, lengva laikyti.

Pakuotės Turinys Apima 1PC ištraukiama kalnas ir 10VNT įvairių kibinimas korekcijai.Lengva pakeisti kibinimas galvos, siekiant suteikti daugiau malonumo ir laimingesni už jūsų katės.

Puikus Plunksnų Kibinimas Žaislas Katė!

Ši katė plunksnų lazdele rinkinys yra puikus pasirinkimas katėms vejasi žaisti.Filmo epizodus flied kaip paukštis ir įjungti katės gamtos instinktas vytis ir užšokti, skatinti, kad jie daro daugiau

pratimą, o išlaikyti juos linksmino, pasiekti svorio ir išlaikyti sveiką, sumažinti riziką depresija.Ir lazdelė yra pakankamai ilgas ir lengvas, kad dantį savo katės nebėra rankinis darbas jums.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Katė Plunksnų Kibinimas Žaislas

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga: Plunksnos + Pliušas

Lazdelės Ilgis(Reguliuojamas): 37-98cm/14.57-38.58 colių

Kiekis: 11pcs/set

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

Komplektą Sudaro:

1x Dantį Lazdelė

7x Plunksnų Šerdelėmis

3x Pakeitimo Kirminų

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<