Katės Letena Puodelio Pieno Puodelis Šilumos atsparus Dvigubos Sienelės Stiklo Puodelis Kavos Puodelis Rankų darbo Viskio Stiklo Taurė

Katės Letena Puodelio Pieno Puodelis Šilumos atsparus Dvigubos Sienelės Stiklo Puodelis Kavos Puodelis Rankų darbo Viskio Stiklo Taurė

p2168

Nauja

Yra sandėlyje

€8.90 €4.45
Vnt.

Žymos: sunglass, katė puodelis, silicio viskio stiklo, cibi viskio stiklo, kavos puodelis stiklo, taurės stiklinės, milk mocha, soolala katė akiniai, stiklo vyno, stiklo viskio.

Savybės:

Daugiafunkcinis, Naudoti Mielas Puodelis kavos, pieno, espresso, latte, šalto ir karšto, arba tiesiog apie bet kokio gėrimo, jūs galite galvoti.Gražus, be jokių kavinė, restoranas, baras ir tikrai prie savo namų.

Šio Stiklo Kavos Puodelis yra tvirti, daugkartinio naudojimo, lengvesni nei įprasti akiniai ir atlaikyti nulio su boro silikatinio stiklo.

Švieži ir patraukli naujovė.

Unikalus, švieži ir akį traukiantis dizainas.

Aprašymas:

Populiari Naujovė, Dovanos ar Gimtadienio dovana Puodelis kavos, pieno puodelis kavos mėgėjas, vaikui, mamai, draugei, ir draugai.

Specifikacija:

Medžiaga: Aukštos Kokybės Borosilikatinio Stiklo

Spalva: transparant

Dydis:90*85mm

Pakuotė:

1x Mielas Puodelis

Skelbimas:

1.Visos nuotraukos mūsų parduotuvėje yra 100% paimti iš originalių produktų.Dėl šviesos skirtingų aplinkų, skirtingų ekrano ekranų ir kitų priežasčių, tikriausiai bus šiek tiek chromatines aberacijas tarp nuotraukos ir produkto.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome allow1-3mm nuokrypis.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai