Modernus Daugiaaukštis Katė Medžio Braižymo Sizalio Pranešimų Mediniai Katė Rankšluostį Laipiojimo Rėmas su Jaukioje Vilos Prabanga Lizdą

Modernus Daugiaaukštis Katė Medžio Braižymo Sizalio Pranešimų Mediniai Katė Rankšluostį Laipiojimo Rėmas su Jaukioje Vilos Prabanga Lizdą

p21680

Nauja

Yra sandėlyje

€68.24 €47.77
Vnt.

Žymos: xisomi 4k projector 1s.

Modernus Daugiaaukštis Katė Medžio Braižymo Sizalio Pranešimų Mediniai Katė Rankšluostį Laipiojimo Rėmas su Jaukioje Vilos Prabanga Lizdą

AMT0096

KŪRYBINGI IR UNIKALUS, Palyginti su kitų tradicinių šiuolaikinių kačių medžių rinkoje, šis 137cm parengti raketų-pavyzdžiui, kačių bokštas turi išskirtinę išvaizdą.Ji atspindi jausmą technologijas ir kartu pareikšti jausmas naujovė jūsų kačiukai.Pritraukti juos pakabinti ant jo visą dieną ilgai.Sujungti šviežios medienos grūdų į vaiskiai balta leidžia tiksliai ir blizgus, kuris galėtų visiškai integruoti su jūsų stilingas ir modernus namas apdaila.

UNIVERSALUS VEIKLA NAMAS: 4 sluoksnių dizainas, erdvus vilos yra puikus, kam priklauso daugiau kaip vieną katę.Prisiglausti su ultra-minkštas pliušas pagalvės aukšte priima juos į ultimate "dreamland".Antrame aukšte mielas hideaway skylių teikia juos nežiūriu žemės žaisti slėpynių su savimi.Stebėti savo juokingas veiklos super didelis laivybos erdvę per akrilo iliuminatorių.Viršuje palėpė, yra gera vieta maisto, prekių saugojimo arba ne gražiais vaizdais.

PIRMA PATIRTIS: pagalba matinis pedalai, savo aktyvios katės yra pasirengusi privalo savo jaukūs nameliai kosmoso kelionės kaip kosmonautas.Tiria ir tiria jų paslaptis bazės naujas erdvėlaivis.Nepamirškite atsižvelgti suvenyrų nuotrauka už jų puikus momentas. 2 keičiamais fuzzy pom-pp, gali greitai sugauti dėmesį jūsų smalsu kačių šeimos gyvūnų ir apsaugoti jūsų mylimasis baldus nuo pažeidimų.

TVIRTAS IR ŠVARUS: Storas ir aplinką tausojančios CARB-sertifikuotos medienos drožlių plokštės, 4 iškrovimo aerodinaminiai paviršiai ir pagrįstą struktūrą, sukurti tokį tvirtą bokštą.Ji gali palaikyti jūsų kačių šeimos kasdienine veikla saugiai.Dėl savo aptakus medžiagos, tik turi paprastą, nuvalykite ir išlaikyti jį švarų.Ne daugiau rūpesčių apie plaukus į kairę visos katės medis ar išsiliejo maisto ir dėmes.Plius, Kilimėliai yra nuimamas ir plaunamas.

STEBINTI SAVO KATĖS: Esame pasiryžę sukurti sveikesnę ir aukščiausios kokybės gyvenimo būdą kačių šeimos gyvūnų.Išsamios instrukcijos ir techninės įrangos paketas, esančią už paprastas montavimas.Jei turite kokių nors klausimų,tiesiog susisiekite su mumis.

AMT0095BG

Tvirtas ir saugus: Tai trijų lygių mediniai kačių bokštas yra pagaminti iš didelio stiprio medienos skydas, kaip važiuoklės, kurių dydis 20"L X 11"W, kad gerokai padidinti tvirtumą.Visą katė namas yra sudarytas iš 15mm storio CARB-sertifikuota valdyba, kuri užtikrina jo bendras tvirtumas ir stabilumas, Jūs galite saugiai ir tegul jūsų katė žaisti katė medyje.

Vėsi ir Lengva Priežiūra: Surinkti su lygaus blizgaus valdyba, ji turėtų būti lengvai galite išvalyti, kad būtų galima kurti švarios veiklos vieta ir tvarkinga, ešeriai, jūsų mylimas kačiukas.Braižymo pranešimų yra padengtos natūralaus sizalio virvių, kurios yra draugiškos medžiagos katės.

Pramogų centras: Trys vilos yra skirti katėms snap, poilsio, miego, įbrėžimams.Pirmame aukšte yra pusiau sandarūs namu, kurie atitinka katės " įprotį, esančių privačiose vietose.Yra trys skyles ant namu Sienos antrame aukšte, jūs galite žaisti su jūsų katė per šias skyles, tai duotų jums abiems labai smagu.

Išsaugoti savo baldų: Tai daugiafunkcinė kačių medis ateina su visomis funkcijomis, katė poreikius, katė braižymo pranešimų, katė braižymo lenta, kabančios kamuolius, katės galės mėgautis esančių aplink ir todėl likti nuošalyje nuo jūsų brangūs baldai.

Lengva surinkti: Išsamus vadovas knygos ir video instaliacija yra teikiama, atlikus šiuos instrukcija padės jums surinkti jį lengvai.

AMT0057

AMT0062

AMT0071

AMT0012

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai