Naujas 3D atspausdintas baisu klounas vyrų/moterų trumparankoviai marškinėliai juokinga asmenybė atsitiktinis palaidų negabaritinių marškinėliai

Naujas 3D atspausdintas baisu klounas vyrų/moterų trumparankoviai marškinėliai juokinga asmenybė atsitiktinis palaidų negabaritinių marškinėliai

p21883

Nauja

Yra sandėlyje

€7.23 €1.52
Vnt.

Žymos: klounas jis, klounas žudikas, klounas siaubo kaukė, baisu marškinėliai, klounas, kaukė, klounas perukas, baisu šypsena, krepšinio boston, klounas, kaukė baisu, baisi ragana.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, mūsų gamykloje tiesioginio pardavimo, prieinamos kainos, visų rūšių T-shirts.Taip pat galite tinkinti savo unikalų drabužių, prašome susisiekti su mumis.

Visi dydžiai yra prieinama, ir gali būti naudojamas kaip tėvų-vaikų ir pora komplektus.Išsamią dydžio lentelės yra taip:

Pastaba:

1: Esame Azija Dydis.Azija Dydis yra šiek tiek mažesnis nei JAV dydžio. 1inch=2,54 cm, 1cm=0.39 colių 2: Su skirtumą matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis. 3: gali būti šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus. 4:Visi mūsų produktai yra pagaminti iš aukštos kokybės audiniai, ir mes paramos tinkintų vaizdų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 5: Skalbimo instrukcija: * be baliklio * Inside out * Šalto vandens (ne daugiau kaip 30C) 6: Mes priimame lašas laivybos, ir mes ne palikti bet kokią sąskaitos faktūros ir kainą. 7: Galime atspausdinti jūsų marškinėliai aplinkai nekenksmingų dažų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai