Sidabro Spalvos 12 Zodiako Žvaigždynas Pakabukas Karoliai, Punk, Retro Aukštos Kokybės Nerūdijančio plieno Lynai, Grandinės Horoskopas Vyrams

Sidabro Spalvos 12 Zodiako Žvaigždynas Pakabukas Karoliai, Punk, Retro Aukštos Kokybės Nerūdijančio plieno Lynai, Grandinės Horoskopas Vyrams

p22463

Nauja

Yra sandėlyje

€9.80 €5.69
Vnt.

Žymos: ford transit prekinis, galinis stiklo briauna, dekoro retro, stalo titano, y2k perlų vėrinį, necklac, vyrai necklac, golfo geležies, punk stiliaus, sidabro gėlė, vyrai laiško priedai.

Pakabukas Dydis:30*30mm

Medžiaga :Aukštos Kokybės Titano plienas

aukso spalva,spustelėkite nuotrauką, kad būtų tvarka

Apie mus:

Mes siūlome dropshipping & didmeninė.

Už dropshipping.nebus jokio kvito ar bet logotipas ant pakuotės.

Mes patyręs pardavėjas.Pls nesijaudinkite apie tai.

Didmeninė,mes galime suteikti geriausią kainą.

Bet klausimas,pls nedvejodami kreipkitės į mus.

Have a nice day.

Pristatymas:

Mes atsiųsime jūsų produktą per 48 valandas darbo dienų, priklausomai nuo jūsų užsakymą.

Normalus,Paskolai.lt standartinis pristatymas užtruks 15-30 dienų.

Jei jums nereikia gauti prekes po 30 dienų,pls susisiekti su mumis,mes padėsime jums.

Atsiliepimai:

1.Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos.skirkite keletą minučių palikti mums posstive grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis.mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą befor paliksite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Grįžti:

1.Dėl bet kokios priežasties.esate nepatenkinti elementus.mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina.mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-5 darbo dienas po to, kai mes gauti returnde elementą.

2.Jei prekė yra su trūkumais.praneškite mums nedelsiant, kad pakeitimas ar remontas.jei pakeitimas yra neprieinama.tada grąžinamoji išmoka bus issude su originalų mokėjimo būdą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai