7Pcs/set Poliravimo Padas Nustatyti Sriegis 5 colių Auto Automobilių Poliravimas Pad Kit Car Polisher Gręžimo Adapteris M14 rankiniai Įrankiai ir Priedai

7Pcs/set Poliravimo Padas Nustatyti Sriegis 5 colių Auto Automobilių Poliravimas Pad Kit Car Polisher Gręžimo Adapteris M14 rankiniai Įrankiai ir Priedai

p22672

Nauja

Yra sandėlyje

€3.57 €2.65
Vnt.

Žymos: matinis nagų violetinė, force įrankių rinkiniai, m1 varžtas, monetos poliravimas, automobilis, massag roller, elite99 gelio lenkijos, įrankiai, elektriniai įrankiai, padas spta, automobilio pritaikymas priedai.

7pcs 4 colių Auto Automobilių Poliravimas Poliravimo Šluostės su M14 Gręžimo Adapter Car Polisher elektrinių Įrankių Priedai

Savybės:

- Naudojamas visų rūšių kailis dažai tai, vaškavimas, poliravimas ir sandarinimo glazūra, išvalyti ir pagerinti jų lengvumas.

- Naudoti auto automobilių detalių poliravimas, daro poliravimo ir poliravimo procesas daug lengviau ir greičiau, nei tai daro rankomis.

Poliravimo padas gali būti naudojami pneumatiniai arba elektrinės poliravimo mašina, kuri už automobilių detalių poliravimas.Klijų pagrindo, galite pakeisti pagalvėlės tiesiog per kelias sekundes.Jūs galite lengvai keisti kempine arba vilnonių rezervo trinkelėmis.

- Jie yra lengvas ir tikrai lengva surinkti, minkštas ir bauda kūrinys, o ne sugadinti paviršių, plaunamas ir sutaupyti pinigų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: kempinė, vilna

Padas skersmuo: 4 colių

Pastabos:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X Vilna Padas

2 X Plokščią Sponge Pagalvėlės

3 X Banga Sponge Pagalvėlės

1 X Lipnus Padas

1 X M14 Gręžimo Adapteris

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai