12Pcs Viešbutis Stalo Apdailos Citrinų Vystymo Sagtis Vaisių Servetėlių Žiedas Popierinių Rankšluosčių Žiedas

12Pcs Viešbutis Stalo Apdailos Citrinų Vystymo Sagtis Vaisių Servetėlių Žiedas Popierinių Rankšluosčių Žiedas

p22709

Nauja

Yra sandėlyje

€12.88 €10.44
Vnt.

Žymos: lyric plakatas, servetėlė, kaklaraištis tiffany, raudonųjų uogų servetėlių žiedai, sraigė akmens, augalų stalo dekoracijos, medvilnės servetėlė, aukso servetėlių žiedas, knygos, stalo dekoras, jade žalias akmuo.

Prabangus apdailos: Kalėdų servetėlių žiedas yra suprojektuoti išskirtinį citrinos formos, kuri atrodo labai subtilus.Kiekviena detalė yra tiksliai iškirpti, bus ne dae servetėle, ir gali išspręsti jiems gerai.

Šalis atsargos: elegantiškas servetėlių žiedas, stovas suteikia daugiau elegancijos ir romantikos į vestuves ir vakarėlius.Jie yra ilgaamžiai ir gali būti pakartotinai naudojamas.Jie yra būtini valgio tiekimo reikmenys ypatingoms progoms ar šeimų.

Daug kartų: Jie servetėlių žiedai tinka vestuvėms, vakarienė, Kalėdų, Naujų Metų, šokių šalys, pobūviai, šventės, ir kt.Jie bus pridėti daugiau žavesio jūsų pietų stalo.

spalva:aukso/Sidabro

medžiagos:Cinko lydinys

dydis:4.8x3.5cm

Pakuotės Turinys:

12 * Servetėlių žiedas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai