Vienaragis Akvarelė Animacinių Filmų Debesų Pilis Balto Žirgo Sienų Lipdukai Vaikų Darželis Vaikų Namų Miegamojo Puošmena Vinilo Sienos Lipdukai

Vienaragis Akvarelė Animacinių Filmų Debesų Pilis Balto Žirgo Sienų Lipdukai Vaikų Darželis Vaikų Namų Miegamojo Puošmena Vinilo Sienos Lipdukai

p23571

Nauja

Yra sandėlyje

€12.79 €8.96
Vnt.

Žymos: levandų sienos lipdukai kambarį, unicorm miegamojo puošimas, "pelenė", dekoras, individualiems poreikiams pritaikytos disney pilies sienos lipdukas, darželyje, arklių lego, kengūros lipdukas, miško sienos lipdukai kambarį, pasakos tapetai, paprastas vinilo įklijos.

Apie Produktą

1. Gaminio Dydis: Kaip parodyti paveikslėlį 2. Funkcijos: 1. Paprasta klijuoti, gali pakeisti plikas baltos spalvos grindų ir kitų nuobodžių tipų, suteikti jūsų namuose visiškai naują išvaizdą.Jis turi funkciją kelią vandens ir drėgna. 2. Lipnios Etiketės, oro šepečiu pagal importo aplinkos pegments, su aukščiausios klasės rungtyniauti, paprasta ir madinga. 3. Taikomos sienų apdaila, grindų apdaila, akiniai, papuošalai, papuošalai grindjuostes linijos ir juosmens.

Jei jūs pirkti 3 gabalus tai sienų lipdukai, mes jums dar 5 proc. nuolaida.

Sveiki mieli draugai, pirkti dideliais kiekiais, daugiau perkate, tuo didesnė nuolaida.

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas 2. Prašome nusipirkti pakankamai laiko įsitikinti, kad jie yra iš tos pačios partijos, siekiant išvengti spalvų skirtumo. 3. Dėl skirtingos fotografijos, šviesos, ekranas ir pikselių, gali būti spalva skirtumas tarp produktų ir realias nuotraukas.Prašome kreiptis į gautą spalvos produktas.Jeigu tu negali priimti spalvų skirtumas, nereikia pirkti !!!

Medžiagos ir Detalės

Ruoželiniu priešslydžio sistema intymi dizainas, daugelis modelių papuošti gražių namų.

Paketas rodo

Kūdikio kambario puošmena rodyti

Pasta veiksmus

1. Pasirinkti butą ir sausos sienos, švaraus paviršiaus ir nuvalykite dulkes ir soda; 2. Pakelkite kampe lipduko iš apačios į popieriaus ir pasirengti rašyti. (Ne pašalinti visus pagrindo popieriaus); 3. Paspauskite pakelta kampe prie sienos į rodyklės kryptimi, siekiant ją išspręsti; 4. Patraukite apatinį popieriaus lėtai rodyklės kryptimi, ir naudoti audiniu su kita ranka, kad būtų sklandžiai lipdukas aukštyn ir žemyn; 5. Po viso yra įterptas, galite ištrinti jį atgal ir su audiniu kelis kartus, kad lipduko klijuoti dar stipriau.

Pristatymas

Greitas ir saugus pristatymas yra labai svarbus.Todėl mes naudojame Paskolai.lt Standartinis Pristatymas ar Paskolai.lt Saver Shipping", kuri garantuoja Paskolai.lt. 1. Mes ne naudoti ekonomikos pristatymas į laivą iš visų tvarka.Todėl, kad mūsų kainos yra šiek tiek brangesnis nei kiti pardavėjai.Tačiau manome, kad ji yra verta. 2. Siunčiame visus kad per 48 valandas paprastai.Tačiau kartais tai užtrunka daugiau dienų, nes akcijų.Tačiau visi jie bus išsiųsti per 5 dienas.

Suitalble Paviršiaus

1. Sklandžiai tapybos sienos 2. Sklandžiai medinių paviršių 3. Lygaus metalo paviršiaus 4. Sklandžiai keraminių plytelių paviršiaus, ebs Patarimas: atkreipkite švarios vietos, kurią norite klijuoti, ir klijuokite lipduką ant jo.Tiesiog žievelės ir klijuoti, jei jūs padarote klaidą, galite žievelės jį išjungti ir klijuoti iš naujo.Karšto oro džiovintuvas padės jums pašalinti jį iš sieninio lengviau.Jeigu turite kokių nors questio metu įdiegti, prašome susisiekti su mūsų pagalbos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai