Apatiniai Talpinimo Spinta Organizatorius Kojinės Liemenėlė Kelnės Daliklis Stalčių Lankstymo Ryšius Šortai Kojinės Organizatorius

Apatiniai Talpinimo Spinta Organizatorius Kojinės Liemenėlė Kelnės Daliklis Stalčių Lankstymo Ryšius Šortai Kojinės Organizatorius

p2395

Nauja

Yra sandėlyje

€3.94 €2.36
Vnt.

Žymos: pistoletas silicio, medžiaga spintoje, stalčių plastiko, derva spinta, miegamasis furnitur, spinta lentyna, wardrob, skaitmeninis termostatas, elektros, šilumos, kabineto plastiko, žalias jaspis akmuo.

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Nailono Akių Saugojimo Dėžutė

Medžiaga: Nailonas

Spalva: balta, pilka, juoda

Dydis: 36*25*20cm

Stilius: paprastos ir šiuolaikiškos

Techniniai duomenys:

1. Kvėpuojantis apatiniai saugojimo dėžė: Apatiniai ir kojinės yra laikomi atskirai, vengti kerta, ir saugoti laikantis higienos reikalavimų.

2. Vienas tinklelis, vienas objektas, švarus ir higieniškas, skaidriai atskirti, lengva naudotis.

3. Per protingas naudojimo, saugojimo kamerų, yra pakankamai vietos saugoti kasdien apatinius.

4. Naudojant aukštos kokybės audiniai, nėra savitą kvapą po skalbimo.

5. Konkrečios veiklos: vidinis tinklas yra padidėjęs ir tobulėjo, ir pajėgumai yra padidėjęs; bauda kūrinys, sklandžiai maršrutą; trimatis nėra lengva deformuoti; bauda akių, tvirtos ir ilgaamžės.

Pakuotė:

Saugojimo krepšys*1

Pastabos:

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida 1-2cm, prašome suprasti.Dėl skirtingų monitoriaus parametrų, spalvos nuokrypis gali būti skirtingi.

Mes suteikti jums su geriausius produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums žinoti ir mes jums išspręsti jas kuo greičiau.labai ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai