1pc Stalas Organizatorius Saugojimo Turėtojas Nuotolinio Valdymo Laikymo kasoje Mokyklos Namų Reikmenys Darbalaukio Raštinės reikmenys Įvairenybės Dėžės

1pc Stalas Organizatorius Saugojimo Turėtojas Nuotolinio Valdymo Laikymo kasoje Mokyklos Namų Reikmenys Darbalaukio Raštinės reikmenys Įvairenybės Dėžės

p24002

Nauja

Yra sandėlyje

€9.55 €4.87
Vnt.

Žymos: tyrimas tabl, namų biuro reikmenys, mielas, plastikiniai organizatorius biuro stalas, teisingumo mokyklos reikmenų rinkinys, pet dizainas maisto produktų laikymo, mini, box įrankis, ika saugojimas, Stalčių, plastikinė dėžutė.

Aprašymas:

1pc Stalas Biuro Organizatorius Saugojimo Turėtojas Darbalaukio Pieštuku Pen Įvairenybės Ženklelis Lauke Raštinės reikmenys Biuro Mokyklą Namų Reikmenys

Tai stalo organizatorius yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, saugi ir netoksiška.Featuring su 2 laikymo kameros leidžia lengvai laikyti įvairių dydžių ir rūšių dalykų.Išlaikyti savo darbo stalo, tvarkinga.Ji gali būti naudojama kambarį saugoti užkandžiai, nuotolinio valdymo pultas, įvairenybės ir t.t ant stalo, taip pat gali būti naudojami vonios kambarys, kosmetikos laikymo.

Medžiaga: PS + Bambuko.

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

Dydis: 14.3x9.2x12cm.

Techniniai duomenys:

Funkcija

Gerai pagaminti iš aukštos kokybės bambuko ir PS, todėl išvaizda šiek tiek daugiau estetiškai malonus, visiškai ekologiški, tvirti ir ilgaamžiai.

Su 2 atskirtas kupė, daiktų dėžutės yra netvarkingos, padeda suklasifikuoti savo stuff ir padaryti stalas tvarkingas ir švarus.

Puikus saugojimo dėžutė gali būti naudojama tvarkyti raštinės reikmenys, kosmetika, rašikliai, raktų, nuotolinio valdymo pulteliu arba kitos smulkmenos.

Organizuoja savo darbo stalo ir taupo laiką ir erdvę jums.

Pakuotė:

1 x Nuotolinio Valdymo Saugojimo Dėžutė

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<