Grynos Medvilnės Virtuvės Arbatos Rankšluosčiai Absorbentas Nepūkuotu Maitinimo Restoranas Medžiaga Patiekalas Rankšluosčiai, 6 Vnt./Set Kelių Spalvų

Grynos Medvilnės Virtuvės Arbatos Rankšluosčiai Absorbentas Nepūkuotu Maitinimo Restoranas Medžiaga Patiekalas Rankšluosčiai, 6 Vnt./Set Kelių Spalvų

p24123

Nauja

Yra sandėlyje

€7.91 €5.37
Vnt.

Žymos: virtuvės rpg, popierinio rankšluosčio laikiklis, virtuvės tiulio medvilnės, bandana medvilnės, mergina arbatos rankšluosčiai, keraminių indų rinkinys, lino rankšluostį, poncho surf, virtuvės rankšluosčiu, medvilnė, medžiaga virtuvė.

100% Grynos Medvilnės Virtuvės Arbatos Rankšluosčiai Absorbentas Nepūkuotu Maitinimo Restoranas Medžiaga Patiekalas Rankšluosčiai, 6 Vnt./Set Kelių Spalvų

Kulka taškų:

Virtuvės rankšluosčiai, pagaminti iš 100% grynos medvilnės, yra patvarios ir gali atlaikyti bet kokį namų ruošos darbus.Jie yra minkšti ir purūs ir niekada kasytis subtilus sidabro dirbiniai, stalo reikmenys, puodai ar vazonai.

Superabsorbent: skirti absorbuoti didelį kiekį skysčių.Labai absorbentas.Šviesos svorio.Idealiai tinka džiovinimo indai, taurės ar kitų stalo nepaliekant dryželiais ar pūkas.Jokių įbrėžimų.Galima plauti vėl ir vėl, ir vėl.

Vertė kostiumas: kostiumą sudaro 5 rūšių medvilnės rankšluosčiai, su gera struktūra, tvirtas kilpiniai audiniai su mažu pūkų, ir sustiprinta apačia, siekiant išvengti atsipalaidavimo.

Lengva priežiūra: 100% medvilnės rankšluosčiai yra skalbti mašinoje ir gali būti saugiai džiovinti; žemos korp, mažas susitraukimas; gali atlaikyti daug skalbimų; geriausių rezultatų, prašome švelniai nuplaukite šaltame vandenyje, tada virti sausas, esant žemai temperatūrai .

Aprašymai:

Medžiaga: Medvilnė

Dydis: 28*40cm

Svoris: 23g

Spalva: Mėlyna / Rožinė / Raudona / Ruda / Žalia / Oranžinė

Pakuotė:

6*Virtuvės Arbatos Rankšluosčiai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai