1PC Kreminės Apdaila Velvet Matte Lūpų Ilgalaikį Lūpų Pen maquiagem Spalva Nude Lūpų Makiažas 12 Spalvų

1PC Kreminės Apdaila Velvet Matte Lūpų Ilgalaikį Lūpų Pen maquiagem Spalva Nude Lūpų Makiažas 12 Spalvų

p24385

Nauja

Yra sandėlyje

€1.95 €1.45
Vnt.

Žymos: prekės eyeshadow, eyeshadow palett, Makiažas, eyeshadow nuogas, lūpos, šešėlis, lūpų dažai matt, lūpų pieštukas, hudamoji, nuogas.

Pakuotės aprašymas:

Dydis: 8.4 * 1.9 * 1.9 (CM),

Kiekis: vienas

grynasis kiekis: 4G

✤"Milteliai Matinis Lūpų dažai"Labai pigmento lūpų dažai, kaip Putėsiai sklandžiai, ateina ir energingas ir minkštas atspalvių su Velvet matte apdailos jūsų gražiai lūpų Makiažas.

✤"Vandeniui Ilgalaikį Lūpų Makiažą"neleidžiančios Ne, Ne nelankstumą, nr. smudging, lengvas formulė aukščiausios komforto.jūs galite sukurti jūsų lūpų spalva, lengvas ir trunka iki kelių valandų dėvėti.

✤" Natūralus Drėkinamasis Lūpų Stick"Suformuluotas brangina Kamelijos ekstraktas ir Vitaminas E maitina ir drėgmės jūsų lūpų, kaip balzamas.

✤"Visada Puiki Dovana", Kad Lūpų dažai su 12 ryškių spalvų Lūpų dažai sukurti Jokio filtro matiniu paviršiumi jums.Ji puikiai tinka įvairioms progoms, pavyzdžiui, pažintys, šalies ar kasdien makeups.

✤"Glitimo & Cruelty Free Lūpų dažai"Mes siekiame saugiais ir profesionalus makiažas poveikį.Ir pažadame, kad mes ne išbandyti visus mūsų produktus su gyvūnais.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai