Mielas Daržovių Čili, Baklažanai Butas atgal Dervos Cabochons Scrapbooking Apdailos Amatai "PASIDARYK pats" Puošmenų Priedai

Mielas Daržovių Čili, Baklažanai Butas atgal Dervos Cabochons Scrapbooking Apdailos Amatai "PASIDARYK pats" Puošmenų Priedai

p24435

Nauja

Yra sandėlyje

€14.30 €12.30
Vnt.

Žymos: pipirai, karšto pipirai, butas atgal dervos lapų puošmenų, cabochon kawaii, butas atgal dervos puošmenų undinės, lankas derva, cabochon butas, butas atgal dervos puošmenų vienaragis, cabochon flatback, čili pakabukas.

Produktai

(1) Medžiagos: dervos

(2) Dydis: 17-23 mm

(3) Spalva: kaip įgulos vadas

4) Naudoti: šios dervos yra plačiai naudojamas plaukų lankas centras, scrapbooking, embellishment, telefonas, apdaila, visų rūšių "PASIDARYK pats"

Vežimas

1. Pristatymas

-Kinijos Oro Paštu :Paprastai, apie 15-45 darbo dienas

-Iki Express: Paprastai, apie 5-10 darbo dienų

2. Prekės bus išsiųstos per 2-3 darbo dienas nuo apmokėjimo gavimo.

3. Jei negavote prekės Pristatymo Laikas , susisiekite su mumis elektroniniu paštu, jei turite kokių nors klausimų ,paprastai, jūsų laiškus bus atsakyta per 24 Valandas.Jei jūs vis dar negavote atsakymas po 24 valandų, prašome patikrinkite šlamšto jūsų elektroninio pašto dėžutę.Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą bendravimo.

4. Mes laivas Paskolai.lt spręsti TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

5. Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį:

A: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

B: Prašome patikrinti savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grąžinimo Politika

1. Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

2. Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

3. Prašome repack produktus, atidžiai.Produktų grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų.Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota.Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

4. Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstas atgal į pirkėjo, ne buyerrsquos sąskaita.Straipsniai grįžo be RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui.Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai.Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas daiktų, kurie grąžinami atsisakė ir/arba nepristatyti.Mes neprisiimame jokios grąžos be leidimo numeris ant dėžutės ar etiketės, ji yra grąžinama.

Atsiliepimai

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.

2. Nepalikite Neigiamų atsiliepimų, be prašo mūsų pagalbos.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime, prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą.Mes atsakysime į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Apie MUS

KAINA TAIP!!Jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ !Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

KOKYBĖ Siekiant užtikrinti kokybės kontrolę mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas, oficialus ir pirmos klasės kokybės.

BENDRADARBIAVIMO Mes labai dėkojame jums už jūsų užklausa mūsų produktas.Iš tikrųjų, mes siekiame teikti geresnes& pigiau produktus į visus klientų.Jeigu manote, kad mūsų pasiūlymas atitinka jūsų reikalavimus, prašome leiskite mums turėti savo užsakymą ankstyvame dienos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai