90ml Dantų Vandens Flosser Nešiojamų Vandens Srove Nosies, Nosies Drėkinimo Dantų Pasiimti Švaresnis Dantų Priežiūra, Dantų Švaresnis Higienos Priemonė

90ml Dantų Vandens Flosser Nešiojamų Vandens Srove Nosies, Nosies Drėkinimo Dantų Pasiimti Švaresnis Dantų Priežiūra, Dantų Švaresnis Higienos Priemonė

p24495

Nauja

Yra sandėlyje

€15.56 €5.45
Vnt.

Žymos: dantų vandens, dantų irrigator ovonni, 3mm, dantų lab, ovonni vandens flosser dantų burnos irrigator, dantų siūlas turėtojas, ho vandens sporto įranga, dantų vandens, dantys, h žodžiu, irrigator.

90ml Dantų Vandens Flosser Nešiojamų Vandens JetNose Nosies Drėkinimo Dantų Pasiimti CleanerDental Care Dantų Cleaner Valymo Dantų Higienos Priemonė Burnos Sveikatos Travel Kit Įranga

Savybės

1.Easilydeliverspowerful vandens srauto pašalinti dantų dėmes, apnašas ir šiukšles tarp dantų ir žemiau gumlineforfresh kvėpavimas giliai dantų cleaningeffect.

2.Rankiniu būdu valdomas buttoncan bepressed kad įvairių vandens purškimo suma, kuri canwidely atitiktų skirtingus peoplewith užsakymą komforto, nr. baterija reikia, eco-friendly.

3.Comeswith2interchangeable antgalis patarimai forpreciseoral andnosecleaning atskirai, ir 90ml vandens rezervuaro talpa gali be vargo gauti per visą savo burnos valymo rutinos išvengti dažno papildymo vargo.

4.Priima aukštos kokybės ABS medžiagos, bekvapis ir netoksiškas už geresnį higienos ir saugos, lengvas ir nešiojamų dizainas leidžia jums atlikti aplink tiek namuose ir keliauti naudoti, erdvės taupymo.

Specifikacijos

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda & Balta

Talpa: 90ml

Įspėjimas

1)Jei turite nosies ertmės chirurgija,burnos ertmės arba dantų chirurgija praėjusius 2 mėnesius,prašome kreipkitės į savo gydytoją ar stomatologą prieš naudojant šį prietaisą.

2)Žmonės, kurie turi patirties, nosies ligų kaip peršalimas,ar žmonės turi patirties, dantenų skausmo, negalima naudotis šiuo prietaisu ir turėtų pasitarti su gydytoju ar stomatologu.

3)nėra reaktyvinių vandens liežuvio tiesiogiai, taip pat ausų,nosies ar kitos jautrios sritys.Aukšto slėgio gal bus sukelti rimtą žalą šių dalių.

4)Padaryti ne įdėti antgalį nuo jūsų dantys arba dantenos stipriai, tai gali pakenkti jūsų dantenų.

5)užpildyti Tik su grynu vandeniu arba tirpalai, rekomenduojame, kurią stomatologas, kai jums išvalyti burnos srityje ir dantis.

6)užpildyti Tik su šiltu sūriu vandeniu, kai jums plauti nosies ertmę.Kai kurių antibakterinių solutionscould sutrumpinti liftas produktas.

7)Vaikus reikia prižiūrėti, o ne žaisti su šiuo prietaisu.

Kaip naudoti

Vadovavimas vandens srovės srautas 90° kampu į dantis ir dantenas.

Nukreipti vandens srovę lėtai palei dantis.

Nukreipti vandens srovę palei dantenų liniją su antgaliu patarimas 90°kampu prie dantenų audinių.

Valyti tarp dantų ir aplink, bet petnešomis,vainikėliai arba tiltais kruopščiai.

Nepurkškite vandens periodonto kišenės tiesiogiai.

Pakuotė

1*PressureWaterFlosser

1*NasalNozzle

1*OralNozzle

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai