6 Poros Anti-slydo Ne Rodyti Medvilnės Kojinės Vyrams ir Moterims, Kojinės Šlepetės Sporto Verslo Pėsčiomis Vairavimo Sporto Atsitiktinis valtis Kojinės

6 Poros Anti-slydo Ne Rodyti Medvilnės Kojinės Vyrams ir Moterims, Kojinės Šlepetės Sporto Verslo Pėsčiomis Vairavimo Sporto Atsitiktinis valtis Kojinės

p24782

Nauja

Yra sandėlyje

€13.61 €7.62
Vnt.

Žymos: amerika kulkšnies kojinės moterims, vaikas stuff, sr2ez, Cool stuff, moteriškų medvilninių kojinių mėlyna, trek kojinės moterims, tumi, niūrus, ms medvilnės kojinės, auliukiniai kojų kojinės moterims.

6 Poros Anti-slydo Aukštos Kokybės Medvilnės Vyrų ir Moterų Kojinės Šlepetės Sporto Verslo Pėsčiomis Vairavimo Sporto Atsitiktinis valtis Kojinės

1. MEDŽIAGA - 80%Medvilnė, 17%Poliesteris, 3%Spandex

2. DYDIS - vyrų ir moterų EU36-44

3. KOKYBĖS MEDŽIAGAS - Suknelė, kojinės, pagaminti su bauda šukuotos medvilnės yra stipresni ir jaustis minkštesnė prie jūsų odos, nei kojinės pagamintos reguliariai medvilnės.

4. REVOLIUCINIS KAINOS - Mūsų suknelė, kojinės lengvai palyginti su kojinių trijų iki šešių kartų kainos.Mes garantuojame jums geriausias kainas, nes turime parduoti juos tiesiogiai jums!

5. DOVANŲ IDĖJOS - Tai labai tinkamas suknelė, kojinės pasidalijimo, įvairių stilių, tinka visų tipų žmonių, jūs galite suteikti jiems kaip dovana savo draugams, šeimos, vaikinu ar vyru.Nesvarbu, lauke ar viduje, taip pat kasdien dėvėti ir atostogų, jie turi daug naudojimo, ir gali būti dėvėti ištisus metus.

Dėmesio:

Šios kojinės yra ne parodyti, kojinės,"no show" - tai Tinka sportiniai bateliai ir dauguma laisvalaikio bateliai, ne valtis batai ir labai mažai iškirpkite batai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai